İsmail Kartal Trabzonspor yenilgisinin ardından ne dedi? 'Yol kazası gibi bir şey oldu"

Düzenleyen: / Kaynak: İHLAS Haber Ajansı
- Güncelleme:

SPOR Haberleri  / İHLAS Haber Ajansı

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Trabzonspor karşısında aldıkları 3-2’lik mağlubiyetin ardından, “Beklemediğimiz anda beklemediğimiz goller oldu. Böyle bir mağlubiyeti beklemiyordum. Yol kazası gibi bir şey oldu” dedi. Kartal, sakatlığı bulunan Fred ve Djiku’nun bir sonraki hafta oynanacak olan Adana Demirspor maçına yetişme ihtimali olduğunu söyledi.

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında sahasında karşı karşıya geldiği Trabzonspor’a 3-2 mağlup oldu ve bu sezon ilk kez yenilgi yaşadı. Maçın ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

"BİR KERE GELDİLER GOL OLDU"

Kartal, böyle bir mağlubiyeti beklemediğini aktararak, “Trabzonspor maçına iyi hazırlanmıştık. Geriden uzun toplarla çıkacağını biliyorduk. İyi başladık. Trabzonspor’u hemen baskı altına aldık. Sonuçta bu kadar baskılı olmamıza rağmen golü bulamadık. Bir kere geldiler gol oldu. İkinci yarıyı oyuncularımızla konuştuk, çevirmek için bazı planlarımız vardı. Bu planlar devreye girmeden şok 2 gol yedik.

Bizi demoralize etti ama oyunu bırakmadık. 10 kişi de kalsak sahada oyunu bırakmadık. Attığımız 2 penaltı golü ile maçı 3-2 ye getirdik ama çeviremedik. Bugünkü mağlubiyetten dolayı taraftarın verdiği desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Beklemediğimiz anda beklemediğimiz goller oldu. Böyle bir mağlubiyeti beklemiyordum” şeklinde konuştu.

FRED VE DJİKU YETİŞEBİLİR

İsmail Kartal, Fred ve Djiku’nun Adana Demirspor maçına yetişebileceğini vurgulayarak, “Biz geniş kadroya sahibiz. Her oyuncu bizim için değerli. Hiçbir zaman sakat olanlara sığınmadık. Bütün oyunculara güveniyorum Adana Demirspor maçına Fred ve Djiku yetişebilir. Yetişmese de Becao haricinde hemen hemen hepsi dönecek” ifadelerini kullandı. İsmail Kartal, mağlubiyeti beklenmedikleri gollere bağladığını söyleyerek, “Beklemediğimiz goller yedik ona bağlıyorum. Bireyse hata söyleyemem. Suçlu varsa en başta benim” dedi.

"YOL KAZASI DİYELİM"

Taraftarlarının önünde kaybettikleri için üzgün olduklarının altını çizen İsmail Kartal, “19 maçtır kazanan takım var. Lig uzun bir maraton bugün kendi taraftarlarımız önünde kaybetmek bizi üzdü. Bu kadar coşkulu ortamda kazansaydık bambaşka evreye geçecektik. O eksik bu eksik diye bakmadan her zamanki oyunumuzu oynadık. Oyun kontrolü bizdeydi. Eksiklere sığınmadık. Hiçbir zaman suçlu aramadık. Yol kazası gibi bir şey oldu diyelim” diye konuştu.

İsmail Kartal Trabzonspor yenilgisinin ardından ne dedi? 'Yol kazası gibi bir şey oldu

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHLAS Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...