İsmail Kartal rekor peşinde

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
İsmail Kartal rekor peşinde

SPOR Haberleri  / HABER MERKEZİ

Ligde üçüncü kez ilk altı haftayı kayıpsız geçen sarı lacivertlilerin gözü, 2009-10’daki 8 maçlık rekorda. Rize, K.Paşa ve Hatay galibiyetleriyle tarih değişebilir…

EMİN ULUÇ'UN HABERİ - Teknik direktörlük koltuğuna İsmail Kartal’ın oturmasıyla gaza sonuna kadar yüklenen Fenerbahçe’nin hız kesmek gibi bir niyeti yok. Bu sezon oynadığı 13 maçı da kazanarak tarihinin en iyi başlangıçlarından birini yapan sarı lacivertliler, birçok rekoru silerken, gözünü 2009-10’daki en iyi başlangıca dikti. Christoph Daum’la ligdeki ilk sekiz maçını kazanarak tarihî bir başarıya imza atan Fenerbahçe, bu sezon altıda altı yaparak o rekoru kırmaya çok yaklaştı. Bugün Rize’yi yenmesi hâlinde 1964-65’teki yedi maçlık seriyi egale edecek olan sarı lacivertliler, Kasımpaşa ve Hatay’ı da zincire ekleme hedefinde.

DAHA İYİSİNİ YAPARIZ

Rize ile ligde 42 maç yapan Fenerbahçe, 27 galibiyet alırken, 7 yenilgi yaşamıştı. Sarı lacivertliler, Kadıköy’deki 21 maçta ise 16 zafer yaşarken, Karadeniz ekibine iki defa kaybetti. Bu sezon tek mağlubiyetini ilk hafta Adana Demir deplasmanında alan, sonrasında üç galibiyet, iki beraberlikle 11 puan toplayan Rize’nin kolay lokma olmadığını oyuncularına hatırlatan İsmail Kartal, “Seriyi devam ettirmek zorundayız” uyarısı yaptı. Memleketinin takımına karşı mücadele edecek İsmail Hoca, “İyi başladık, iyi gidiyoruz ama çok daha fazlasını da yapabiliriz” ifadelerini kullandı.

CRESPO'YLA 3 YIL DAHA

Fenerbahçe, ücretine hatırı sayılır zam istediği için göndermek istediği, ancak 6 numara transferi gerçekleşmeyince elinde tuttuğu Miguel Crespo’yla yeni sözleşme konusunda nihayet anlaşma sağladı. Yıllık ücreti 600 bin liradan 1,1 milyon avroya yükseltilen Portekizli ile üç yıllık yeni mukavele imzalanacak.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...