İsmail Kartal: 'Rehavete kapılmayın'

İsmail Kartal: 'Rehavete kapılmayın'

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Balıkesirspor karşılaşması öncesinde oyuncularına rehavet uyarısında bulundu.

Ligde son sırada yer alan rakiplerini kesinlikle küçümsememeleri gerektiğini söyleyen sarı-lacivertlilerin hocası, "Balıkesirspor tehlikeli bir takım. Futbolcular için tam bir vitrin mücadelesi olacak. Bundan sonra 1 puanlık kayba bile tahammülümüz yok. Çıkıp en iyi şekilde futbolunuzu ortaya koymanız gerekiyor" dedi. Bu arada Fenerbahçe dün yaptığı taktik idmanla Balıkesirspor karşılaşması hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

Balıkesirspor'un galibiyeti yok

F.Bahçe ve Balıkesir bugün 4. kez karşı karşıya gelecek. 1975-1976'daki ilk maçlarda Fenerbahçe, İstanbul'da 3-0 galip gelirken, Balıkesir'deki müsabaka golsüz sona erdi. Bu sezonun ilk yarısında Balıkesir'de oynanan karşılaşmayı ise Fenerbahçe 1-0 kazandı. Sarı-lacivetli takım, geride kalan 3 lig maçında 5 gol attığı rakibinden gol yemedi.

10 oyuncu ceza sınırında

Fenerbahçe'de Balıkesirspor maçı öncesinde 10 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Hasan Ali, Alves, Emenike, Selçuk, Webo, Kuyt, Mehmet Topal, Egemen, Meireles ve Kadlec, Balıkesirspor maçında sarı kart görürse cezalı duruma düşecek gelecek haftaki Sivasspor deplasmanında oynanacak maçta forma giyemeyecek.

İsmail Kartal: 'Rehavete kapılmayın'

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...