İsmail Kartal iddialı: Lider döneceğiz

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İsmail Kartal iddialı: Lider döneceğiz

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Fenerbahçe’nin teknik patronu, “İyi bir takımla oynayacağız. Onları analiz ettik. Nasıl oynayacaklarını biliyoruz. Bizim de planlarımız var” dedi.

EMİN ULUÇ'UN HABERİ - Nordsjaelland maçı öncesi bir basın toplantısı yapan İsmail Kartal, “Konferans Ligi’nde biz lideriz. Buraya da kazanmak için geldik. Hava şartları soğuk ama saha zemini gayet güzel” derken, “Rakibimiz iyi bir takım. Onların da planları var, bu planlarını tahmin ediyoruz. Yaptığımız analizlerle, nasıl oynayacağımızı çalıştık. Bunun karşılığını alarak Türkiye’ye galibiyetle dönmeyi hedefliyoruz. Öncelikli hedef üç puan ama üç puan alamıyorsak, en kötü bir puanla ayrılmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

SAKATLAR BELLİ DEĞİL

Fenerbahçe’nin teknik patronu, “Düşündüğümüz en ideal 11 ile sahaya çıkacağız” vurgusu yaparken, “Sakatlığı olan oyuncularımızın tedavileri sürüyor. Gün gün takip ediyoruz. Şu an geri dönüşlerle ilgili bir şey söylemek için erken olur” bilgisini verdi.

Hocasıyla toplantıya katılan kaleci İrfan Can Eğribayat da, “Hava -5 derecede. Soğuk bizi etkilemez. İnşallah kazanıp, mutlu bir şekilde Türkiye’ye döneriz” ifadelerini kullandı. Ferdi’nin de sakatlar kervanına katılmasıyla takımın defans yapılanması merak ediliyor.

BATSMAN REKOR PEŞİNDE

Bu sezon bütün gollerini Avrupa arenasında kaydeden Michy Batshuayi, Nordsjaelland’ı gözüne kestirdi. Kadıköy’deki maçta ağları havalandıran Belçikalı, Danimarka’da da skor üreteceğinden emin. Sarı lacivertli formayla Avrupa’da yedi golü olan Batsman, bir kez daha ağları sarsarsa Valencia’yı yakalayacak ve Fenerbahçe tarihinin Alex’ten sonra Avrupa’da en çok gol atan iki oyuncusundan biri olacak.

İsmail Kartal iddialı: Lider döneceğiz

KAR BEKLENİYOR

Nordsjaelland’ın stadı Dream Park’ın zemini sentetik çim. Zemin sebebiyle sakatlıktan endişe duyan sarı lacivertliler rakip dışında karla da mücadele edecek. Havanın eksi 5’lerde olduğu Danimarka’da zemin temizliği sürüyor ancak maç saatinde de kar bekleniyor.

17’LİK STOPER KENDİNDEN EMİN

Üst üste gelen sakatlıklarla kendini bir anda A Takım ile Avrupa sahnesinde bulan 17 Yusuf Akçiçek kendine güveniyor. Fenerbahçe formasıyla ilk tecrübesini Ludogorets deplasmanında yaşayan 17 yaşındaki stoper, Nordsjaelland sınavı öncesi, “Sorumluluğum farkındayım. Elimden gelenin en iyisini yapacağım” dedi.

TAKIMIN YARISI YOK

Konferans Ligi’nde liderliğini korumak isteyen Fenerbahçe, Nordsjaelland deplasmanına önemli eksiklerle çıkacak. UEFA’ya bildirilen 23 kişillik listeden sakatlıkları süren Djiku, Becao, Mert Hakan ve Ferdi’nin yanı sıra tam hazır olmayan Fred, Zajc ve Serdar Aziz, Danimarka’ya götürülmedi. Altyapıdan Furkan, Yusuf, Muhammed, Efekan, Çağrı ve Ahmet’i kadroya alan İsmail Kartal, stoperde yine Yusuf’a şans verecek.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...