İsmail Kartal eksikleri dert etmiyor: Biz zoru severiz!..

İsmail Kartal eksikleri dert etmiyor: Biz zoru severiz!..

SPOR Haberleri

Bekir ve Sow'un sakatlığının mazeret olamayacağını söyleyen Fenerbahçe'nin genç çalıştırıcısı, "Zorlukları aşmasını iyi biliriz." diye konuştu

Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray'a konuk olacak Fenerbahçe, Arena'daki dev maça hazır. Yarın oynanacak karşılaşmadan galibiyetle ayrılacaklarına dair inançlarının tam olduğunu söyleyen Teknik Direktör İsmail Kartal, "Evet önemli eksiklerimiz var. Ama bahane üretecek değiliz. Biz Fenerbahçe'yiz ve her anlamda derbiye hazırız" dedi. Galatasaray karşısında tam kapasiteyle mücadele edeceklerini vurgulayan Kartal, "Özgüvenimiz yerinde. Oyuncularımızın bireysel yetenekleri ve sergiledikleri performans ortada. Biz kendimizden eminiz. Sahaya çıkıp güzel bir futbol oynayacağız. Gerçek Fenerbahçe'yi izleteceğiz ve Arena'dan 3 puanla ayrılacağız" iddiasında bulundu.

Gücümüzü zaferlerden alıyoruz

Oyuncularına her anlamda güvendiğini söyleyen İsmail Kartal, "Bekir'in cezalı, Sow'un sakat olması önemli eksikler. Ancak bunlar bizim için sorun teşkil etmiyor. Fenerbahçe gücünü zor zamanlarda kazandığı zaferlerden alır" ifadelerini kullandı. Kendinden ve futbolcularından son derece emin olan Kartal, derbi 11'ini de şimdiden belirledi. Kaleyi ağrılarına rağmen Volkan Demirel'e teslim edecek olan Kartal, savunmada ise Bekir'in açığını Kadlec'le kapatacak. Orta alanda yine Mehmet Topal-Emre-Meireles kurgusuna dönecek olan İsmail Hoca, sağ kanatta Kuyt'ı, sol kanatta ise Alper Potuk'u görevlendirecek. Forvette ise Webo forma giyecek. Emenike ile Diego ise yedek soyunacak.
nbsp;M.Emin ULUÇ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...