İsmail Kartal 11'i büyük ölçüde belirledi

İsmail Kartal 11'i büyük ölçüde belirledi

SPOR Haberleri

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, Gaziantepspor deplasmanı öncesi sahaya süreceği 11'i büyük ölçüde belirledi.

Trabzonspor maçında kırmızı kart gören Caner Erkin'in 1 maç ceza alması ve bu cezayı da kupa maçında çekmesi İsmail Kartal'ı oldukça rahatlattı.


Orta sahada tatlı sıkıntı
Gökhan-Alves-Egemen-Caner defans dörtlüsünü bozmayacak olan Kartal, orta sahada ise kime görev vereceği konusunda tatlı bir sıkıntı yaşıyor. Meireles'ten sonra Emre Belözoğlu'nun da sakatlığı geçti. Mehmet Topal'ın ayağındaki şişin durumuna bakılacak. Selçuk Şahin de forma giydiği son 3 lig maçında oldukça iyi bir performans sergilemesi Kartal'ın yüzünü güldürüyor. Orta saha kurgusunda değişikliğe gitmeye hazırlanan nbsp;Kartal, Selçuk'u yedek kulübesine çekerek Emre Belözoğlu'na görev vermeyi düşünüyor. Kartal, son 3 haftaki performansıyla dikkat çeken Diego Ribas ile Meireles arasında ise kararını maç günü verecek ama tercih kupa maçında da dinlendirilen Diego olacak gibi görünüyor.
EMENİKE'DEN VAZGEÇMİYOR
Teknik direktör İsmail Kartal'ı düşündüren konu Alper Potuk'un sakatlığı. Trabzonspor maçında sakat sakat oynayan Alper Potuk'un oynayıp oynamayacağı bugün belli olacak. Alper Potuk'un oynamaması durumunda sol kanatta Moussa Sow görev yapacak. Dirk Kuyt'a orta alanın sağında görev verecek Kartal, forvette ise yine tartışılan isim Emenike'ye şans tanıyacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...