Isaksson İsveç'e dönebilir

Isaksson İsveç'e dönebilir

SPOR Haberleri

Kasımpaşa'da forma giyen tecrübeli İsveçli kaleci Andreas Isaksson'un adı Allsvenskan'ın en büyük şampiyonluk adaylarından Malmö ile anılıyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'da forma giyen tecrübeli İsveçli kaleci Andreas Isaksson'un adı Allsvenskan'ın en büyük şampiyonlukadaylarından Malmö ile anılıyor.

Malmö Teknik Direktörü Age Hareide, İsveç basınına verdiği açıklamada as kaleci Robin Olsen'in sezon sonunda ayrılacağı sinyalini verirken, İsveç basını Malmö'nün ilk hedefinin Andreas Isaksson olduğunu manşetlerine taşıdı.

Age Hareide, Robin Olsen'in transferini yaz sezonunda engellemeyeceklerini söylerken, Isaksson transferi sorulduğunda, ''Bu konu hakkında bir şey söyleyemem. Bu sportif direktörümüz Daniel Andersson'un işi ve o size bu konuda daha fazla bilgi verebilir'' ifadelerini kullandı.

Andreas Isaksson'un 2017 yılına kadar Kasımpaşa ile sözleşmesi bulunuyor. 34 yaşındaki tecrübeli file bekçisi İsveç'te daha önce Trelleborg ve Djurgarden formaları giymişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...