İrfan Can Kahveci'den 4 işareti yapan Galatasaray taraftarına "İndir o eli!"

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
İrfan Can Kahveci'den 4 işareti yapan Galatasaray taraftarına "İndir o eli!"

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Fenerbahçe'nin Avusturya kampında bir Galatasaray taraftarı Sarı-Lacivertli futbolcularla fotoğraf istedi ancak eliyle "4 yıldız" göndermesi yapması İrfan Can'ın tepkisini çekti.

Fenerbahçe, yeni sezon öncesi hazırlıklarını Avusturya'da sürdürdü.

Graz kentinin Bad Radkersburg bölgesindeki bir otelin sahasında teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde gerçekleştirilen günün ilk antrenmanı, salon çalışmalarıyla başladı.

İdman; ısınma, kuvvet ve dayanıklılık çalışmalarının ardından sahada koşuyla devam etti. Futbolcular, 2 grup halinde yapılan 5'e 2 top kapma, pas ve taktik çalışmalarıyla antrenmanı tamamladı.

Fenerbahçe, akşam saatlerinde gerçekleştireceği günün ikinci antrenmanıyla hazırlıklarına devam edecek.

KİM'DEN SOSYAL MEDYAYI SALLAYAN TEPKİ

Antrenmanın ardından bazı gurbetçi vatandaşlar Fenerbahçeli futbolcularla fotoğraf çektirmek istedi. İçlerinden birinin üzerindeki Galatasaray forması futbolcuların tepkisini çekti.

İrfan Can Kahveci, eliyle 4 işareti yapan Galatasaray formalı futbolseverden elini indirmesini istedi. O anda fotoğraf çekildi ve ortaya ilginç bir görüntü çıktı.

Güney Koreli stoper Kim Min-jae ise Galatasaray formalı birinini aynı talepte bulunması sonrası "No, no, no..." diyerek yanıt verdi. 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...