İrfan Can Kahveci: Fenerbahçe hayalimdi!

İrfan Can Kahveci: Fenerbahçe hayalimdi!

SPOR Haberleri

Ara transfer sezonunun en tartışmalı ismi olan İrfan Can Kahveci, FB TV’ye açıklamalar yaptı. Galatasaraylı yöneticilerin “İrfan Can bizi istiyordu” sözlerine cevap veren yıldız oyuncu “İlk hayalim Avrupa'ya transfer olmaktı ancak Fenerbahçe de benim hayalimdi. Fenerbahçe'den de Avrupa'ya transfer olabilirim. Sabırsızlanıyorum! Sahaya çıktığım zaman da inşallah Fenerbahçe'ye layık olabilirim. Büyük Fenerbahçe formasını sırtıma geçirip sahada olmak istiyorum" dedi.

Mesut Özil gibi bir dünya yıldızıyla yan yana oynayacak olmanın heyecanını yaşadığını söyleyen İrfan Can “Çok mutluyum. Beş altı yıl önce, Gençlerbirliği'ndeyken burada olabileceğim bir fırsat oldu ama kulübün tercihi sebebiyle Başakşehir'e gittim. Emre Belözoğlu benim futbol kahramanlarımdan birisi. Bu seviyelere çıkmam Emre Ağabey sayesinde oldu. Selçuk Ağabey (Şahin) ile Gençlerbirliği’nde oynadım. Onlar da beni çok istedi. İnşallah layık olabilirim” diye konuştu.

Sonra Avrupa’ya
Fenerbahçe’de birçok kupa kaldırmak istediğini söyleyen İrfan Can Kahveci “Ne kadar şampiyon olabiliyorsak o kadar şampiyon olmak istiyoruz. Bu büyük kulübe bu yakışır. Sonraki hedefim Avrupa'ya transfer olmak. Emre Ağabey'le konuştuğumuzda ‘Sadece bu sene için istemiyoruz, daha sonra Avrupa'ya transferini istiyoruz’ demişti. Bu benim için de çok önemliydi. Erol Hoca’yı (Bulut) da Başakşehir’den tanıyorum. Kendimi burada evimde hissediyorum” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...