İpek Soylu teniste tarih yazdı

İpek Soylu teniste tarih yazdı

SPOR Haberleri

Amerika Açık Juniors klasmanında İsviçreli partneri Jil Belen Teichmann ile birlikte yarı final maçını kazanan İpek Soylu adını finale yazdırdı.

Türk tenis tarihinde grand slam turnuvalarında en iyi dereceyi geçtiğimiz yıl yine Amerika Açık'ta yapan milli tenisçi İpek Soylu, yarı finalde Slovak tenisçiler Viktoria Kuzmova / Kristina Schimiedlova çiftini 6-3 ve 6-1'le biten setlerle geçerek finale yükseldi.


Yarı finale kadar set vermeden yükselen İpek Soylu - Teichmann ikilisi, zorlanmadan final vizesi aldılar.


Genç çift bayanlarda 6 numaralı seribaşı milli tenisçi İpek Soylu ile İsviçreli partneri Jil Belen Teichmann, yarı finalde 7 numaralı seribaşı Slovak Viktoria Kuzmova ve Kristina Schmiedlova ikilisini 6-3 ve 6-1'lik setlerle 2-0 yenerek turnuvada finale yükseldi. Soylu, "grand slam"lerde finale yükselen ilk Türk tenisçi olma başarısını gösterdi.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
Soylu ve Teichmann çifti, yarın finalde Belarus Vera Lapko ve Slovak Tereza Mihalikova ikilisi ile kupa mücadelesi verecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...