Inter'in satışı cumaya kaldı

Inter'in satışı cumaya kaldı
SPOR Haberleri

Inter Başkanı Massimo Moratti, kulübün hisselerinin bir bölümünün cuma günü Endonezyalı iş adamı Erick Thohir'e satılabileceğini söyledi.

nbsp;İtalya'nın köklü kulüplerinden Inter'in hisselerinin bir bölümüne talip olan Endonezyalı iş adamı Erick Thohir'in önümüzdeki Cuma günü bu isteğinin gerçekleşebileceği aktarıldı. Kulübün şimdiki sahibi Massimo Moratti, konu hakkında İtalyan basınına açıklamalarda bulundu. Massimo Moratti, "İtalyan gazeteciler sizleri birlikte başkan olarak görecek miyiz sorusuna, "Thohir birlikte başkan olabilir miyim? Bu konuda hala düşünmek için vaktimiz var. Thohir'in düşünce yapısı onunla ilgili sevdiğim yönlerden birisi olduğunu söyleyebilirim. Buraya kadar oluşan süreçten memnunuz" cevabını verdi. Son olarak şampiyonluk için konuşmanın erken olduğunu dile getiren Moratti, "Oyuncular sorumluluklarını yerine getiriyor. teknik direktörlerinin dediklerini yapıyorlar. Şampiyonluk hakkında konuşmak için çok erken daha önümüzde çok sayıda maç var" diyerek sözlerini noktaladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...