İngiltere Ligi'nde perde kapanıyor (Premier Lig puan durumu)

İngiltere Ligi'nde perde kapanıyor (Premier Lig puan durumu)

SPOR Haberleri

İngiltere Premier Lig'de şampiyon bugün belli oluyor. Manchester City, West Ham maçından galip ayrılırsa Liverpool maçına bakılmaksızın şampiyon olacak.

İngiltere Premier Lig'de şampiyon bugün belli oluyor. Ligde iddiası kalmayan West Ham karşısına çıkacak olan Manchester City, bu maçtan galip ayrılması durumunda Liverpool'un alacağı sonuca bakılmaksızın şampiyonluğa ulaşacak. Liverpool ise City'nin kaybetmesini bekleyecek. Şampiyonluk düğümünün çözüleceği M,City-West Ham ve Liverpool-Newcastle maçları TSİ 17.00'de başlayacak.

İngiltere Premier Lig'de şampiyonun belli olacağı 38. ve son hafta karşılaşmaları bugün oynanacak. Son şampiyon Manchester United'ın zirvenin çok uzağında kaldığı 2013-2014 sezonunda, Manchester City ve Liverpool son haftaya şampiyonluk iddiasıyla giriyor.

Bu arada Manchester City'nin almış olduğu 4-0'lık galibiyetin ardından, Chelsea'nin ise şampiyonluk şansı tükendi. Ayrıca lig bitmeden Premier Lig'e veda etmesi kesinleşen Fulham ve Cardiff'in yanı sıra Norwich ve West Bromwich Albion ikilisinden hangisinin lige veda edeceği son hafta oynayacağı maçlar sonucu belli olacak.

nbsp;İngiltere Ligi'nde perde kapanıyor (Premier Lig puan durumu)

Premier Lig'de geride kalan 37 haftada Manchester City'nin 83 puanla liderliği bulunuyor. Son iki haftada 5 puan kaybederek liderliği kaybeden Liverpool, 81 puanla rakibini takip ediyor. nbsp;Ligde iddiası bulunmayan West Ham United karşısına çıkacak Manchester City, bu maçtan galip ayrılması durumunda Liverpool'un alacağı sonuca bakılmaksızın tarihinin 4. şampiyonluğuna ulaşacak.

nbsp;Bu sezon 24 yıllık şampiyonluk hasretine son vermeye çok yaklaşan Liverpool, mutlu sona ulaşabilmek için Manchester City'nin kaybetmesini bekleyecek. Manchester City'nin beraberliği halinde, Liverpool'un şampiyon olabilmesi için Newcastle United karşısında 14 farklı skorla galip gelmesi gerekecek.

İngiltere'de şampiyonluk düğümünün çözüleceği Manchester City-West Ham United ve Liverpool-Newcastle United karşılaşmaları TSİ 17.00'de başlayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...