İngilizler şaştı kaldı

Düzenleyen:
İngilizler şaştı kaldı

SPOR Haberleri

3 Kasım Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi A Grubu maçında Fenerbahçe'ye konuk olacak olan Premier Lig devi Manchester United'ın genel sekreteri Alexander, kulübe yapılan ziyaret sırasında şaşkın olduğunu ifade etti.

Fenerbahçe ile Manchester United arasında 3 Kasım Perşembe günü oynanacak UEFA Avrupa Ligi A Grubu 4. hafta karşılaşması öncesi, İngiliz kulübünün yetkilileri, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'ni gezen Manchester United Kulübü Genel Sekreteri John Alexander ve beraberindeki heyet, Fenerbahçe Spor Kulübü Dış İlişkiler Departmanı yetkilileriyle maç günü uygulamaları, taraftarların stada giriş çıkışları ve diğer prosedürler hakkında yaklaşık 1.5 saat süren bir toplantı yaptı.

"Manchester United TV çalışanları görse kıskanır"
Tribünleri ve saha içini gezen İngiliz kulübün yetkilileri, daha sonra Fenerbahçe Televizyonu'nun yeni stüdyolarını da ziyaret etti. Manchester kulübünün genel sekreteri John Alexander, Fenerbahçe Televizyonu'ndan övgüyle bahsederek, "Aslında şaşırdığımı itiraf etmeliyim. Maçla ilgili statta incelemeler yapıyorduk ve kulüp televizyonunuzun yeni ortamını da görme fırsatı bulduk. Kesinlikle çok etkileyici buldum. Manchester United TV çalışanları burayı görse inanın kıskanırlar. Birkaç hafta sonra maça geldiğimizde daha geniş incelemeler yapıp, kendi televizyonumuza birkaç tavsiyede bulunacağım" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...