İngiliz basını yazdı: Diagne'ye talip var

Düzenleyen:
İngiliz basını yazdı: Diagne'ye talip var

SPOR Haberleri

Galatasaray'da sakatlığı nedeniyle sözleşmesi sezon sonuna kadar feshedilen ve yeni sezonda tekrar anlaşma sağlanacağı belirtilen Mbaye Diagne için İngiliz basını, West Bromwich Albion'un devreye girdiğini yazdı.

Son dakika Galatasaray haberlerinde yeni gelişme yaşandı. Sakatlığı nedeniyle sahalara dönüşünün nisan ayını bulması beklenen Mbaye Diagne'nin sözleşmesi, ara transfer döneminde yabancı kontenjanında yer açabilmek için feshedilmişti. Yeni sezonda tekrar sarı kırmızılılar ile anlaşması beklenen yıldız futbolcu için İngiltere'den flaş bir iddia ortaya atıldı.

WESTBROMWICH DEVREDE

İngiliz basınında yer alan haberlerde; Diagne'nin geçen sezon kiralık olarak formasını giydiği West Bromwich Albion'un serbest oyuncu statüsünde bulunan 30 yaşındaki forveti kadrosuna katmak istediği öne sürüldü.

Mbaye Diagne ile ilgili yer alan haberde, Senegalli golcünün şu an boşta olması sebebiyle bir fırsat transferi olarak görüldüğü belirtildi.

Nisan ayında sahalara geri dönmesi beklenen Mbaye Diagne, bu sezon Galatasaray'da 23 maçta 4 gol atıp, 2 asist yaparak beklentilerin altında kalmıştı. (Takvim)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...