Independiente Teknik Direktörü Carlos Tevez hastaneye kaldırıldı

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Independiente Teknik Direktörü Carlos Tevez hastaneye kaldırıldı

SPOR Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Independiente Teknik Direktörü Carlos Tevez evinde düşüp kafasını lavabo çarpınca hastanelik oldu. Arjantin medyası 39 yaşındaki çalıştırıcının beyin sarsıntısı geçirdiğini yazdı.

Arjantin futbolunun unutulmaz golcülerinden Carlos Tevez, evinde talihsiz bir kaza geçirdi. Futbolu bıraktıktan sonra teknik direktörlüğe adım atan 39 yaşındaki Tevez evinde düşüp kafasını lavabo çarpınca hastanelik oldu. 

KAFASINA 10 DİKİŞ ATILDI

Arjantin'de Independiente'yi çalıştıran Tevez bugün sabah saatlerinde, Buenos Aires'e bağlı San Isidro'daki evinin banyosunda dengesini kaybederek düştü ve kafasını lavabo tezgahına çarptı.

Arjantin medyası, hastaneye kaldırılan Tevez'in beyin sarsıntısı geçirdiğini ve sol kaşına 10 dikiş atıldığını yazdı. Independiente'nin hocası bir süre gözlem altında tutulduktan sonra evine gönderildi.

Tevez'in bu gece TSİ 03.00'te oynanacak Barracas Central maçında yer alıp yer almayacağı belirsizliğini koruyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...