İmza müjdesi

Düzenleyen:
İmza müjdesi

SPOR Haberleri

Avrupa devlerinin kapıya dayanmasından bıkan Başkan Aziz Yıldırım, Galatasaray maçından sonra Mehmet Topal, Gökhan Gönül ve Caner Erkin’le sözleşme yenileyecek

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan milli yıldızlar için kulübün kapısında kuyruk oluşmaya başlayınca Fenerbahçe Yönetimi kolları sıvadı. Mehmet Topal, Gökhan Gönül ve Caner Erkin’e gelen tekliflerden bunalan sarı-lacivertli yönetim, kesinlikle bırakmayı düşünmediği yıldız oyuncuların işini garantiye almak için görüşme tarihini de erkene çekti. Normal şartlarda transfer çalışmalarını sezon sonunda yapan Başkan Aziz Yıldırım, kardeşi Ali Yıldırım’ın devreye girmesi üzerine karar değiştirdi. Takım üç kulvarda mücadele ederken oyuncuların kafasını rahatlatmanın takıma olumlu yansıyacağını belirten Ali Yıldırım, Başkan Yıldırım’ı erken görüşmeye ikna edince, oyuncuların menajerlerine haber yollandı.
Başkan Aziz Yıldırım’ın 20 Mart’ta oynanacak Galatasaray derbisinden sonra Mehmet Topal, Gökhan Gönül ve Caner Erkin’in menajerleriyle masaya oturacak. Avrupa’dan gelen önemli tekliflere rağmen kariyerlerini Fenerbahçe’de sürdürmek isteyen üç yıldıza da uzun vadeli sözleşme sunacak. Aziz Yıldırım’ın oyuncuların hepsine 2’şer milyon avro garanti para önereceği de gelen haberler arasında. Her fırsatta Fenerbahçe’de mutlu olduklarını ve ayrılmayı düşünmediklerini söyleyen Gökhan Gönül ve Mehmet Topal’ın yeni sözleşmeye direkt imza atması beklenirken, özel hayatında çalkantılı günler geçirdiği için yurt dışı opsiyonlarını gözden geçirse bile Caner’in de takımda kalmasına kesin gözüyle bakılıyor.
>M.Emin ULUÇ

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...