İlk maçında mest etti! Galatasaray'da Davinson Sanchez yüzleri güldürdü

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
İlk maçında mest etti! Galatasaray'da Davinson Sanchez yüzleri güldürdü

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberleri... Galatasaray'ın Tottenham'dan kadrosuna kattığı Davinson Sanchez, ilk maçında gösterdiği performansla kendine hayran bıraktı. Nelsson'un yerine ilk 11'de görev alan Kolombiyalı stoper, Okan Buruk'un gözüne girdi.

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Başakşehir'i 2-1 yenen Galatasaray'da Davinson Sanchez'in performansı Okan Buruk'u memnun etti.

Transfer döneminin son günlerinde Tottenham'dan 9.5 milyon Euro'ya alınan Kolombiyalı oyuncu, ilk maçına Başakşehir karşısında çıktı.

Eşinin özel bir durumu olan Nelsson'un kadroda olmamasından dolayı direkt olarak 11'de maça başlayan Sanchez, savunmadaki kritik müdahaleleriyle gecenin öne çıkan isimlerinden oldu.

İlk maçında mest etti! Galatasaray'da Davinson Sanchez yüzleri güldürdü

BAŞAKŞEHİR 1-2 GALATASARAY ÖZET İZLE

DAVINSON SANCHEZ: REKABET OLUMLU YANSIYACAKTIR

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Davinson Sanchez, "Buraya geldiğim ilk günden beri çok iyi karşılandım. Oyuncular arasındaki rekabet takıma olumlu yansıyacaktır. Herkes oynamak ve takıma katkı sağlamak istiyor. Sadece biz savunma oyuncuları değil, hepimiz yüksek yoğunluktaki maçlara hazırız. Takımda yer alacak isimlere tabii ki teknik direktörümüz karar veriyor ama hepimiz takıma destek vermek için hazırız." ifadelerini kullandı. 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...