İlk 6 haftada 7 puanda kalan Fenerbahçe'de golcüler sessiz

Düzenleyen:
İlk 6 haftada 7 puanda kalan Fenerbahçe'de golcüler sessiz

SPOR Haberleri

Slimani bir defa ağları havalandırırken, Soldado ile Frey henüz çerçeveyi bulamadı. Ayew 2 golle takımın en skoreri, Valbuena’yı ise gören yok

M. Emin Uluç

Fenerbahçe, büyük bir değişim ve büyük umutlarla başladığı sezonda üst üste hayal kırıklıkları yaşadı. İlk 4 haftada 3 puanda kalarak tarihinin en kötü sezon başlangıcını yapan sarı-lacivertliler, Konya galibiyeti ve Beşiktaş beraberliği ile frenledikleri kötü gidişi Rize deplasmanında terse çevirmek istiyor. Henüz galibiyeti bulunmayan Karadeniz ekibine karşı 39 maçta 24-7’lik üstünlüğü bulunan Fenerbahçe, deplasmandaki son 6 karşılaşmada da 5 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Ancak, gol yollarındaki sıkıntı endişe verici. 6 haftada, 6 defa ağları havalandıran F.Bahçe’nin en büyük umudu Slimani’nin 1  golü var. 

Üç puan Elif’ten

Takımın en skorer ismi attığı 2 golle Andre Ayew olurken, Ganalı yıldız sadece Beşiktaş maçında 1 puan kazandırabildi. En etkili golü ise Konya’da galibiyeti getiren genç yıldız Elif Elmas kaydetti. Bursa zaferinin golcüleri Giuliano ve Josef’i satan sarı-lacivertliler, Soldado ve Frey’den henüz verim elde edemezken, Valbuena da kayıpları oynuyor. Geçen sezon ilk 6 haftada 3 gol, 2 asistlik performansıyla alkış alan Fransız, bu sezon ise ancak 3 maçta sahne aldı ama sessiz kaldı. Teknik direktör Cocu, Slimani’den bugün patlama bekliyor. 

BİLETLER TÜKENDİ

Rize maçının hazırlıklarını dünkü idmanla tamamlayan Fenerbahçe, öğleden sonra Trabzon’a uçtu. Başkan Ali Koç’un da dahil olduğu sarı-lacivertli kafile buradan kara yoluyla Rize’ye geçti. F.Bahçeli taraftarlar, kendileri için ayrılan biletlerinin tamamını tüketti.

Çaykur Rize- Fenerbahçe

MAÇ: Spor Toto Süper Lig 7. hafta
STAT: Çaykur Didi
HAKEM: Cüneyt Çakır 
SAKAT: Tolga, Skrtel (F.Bahçe) 
CEZALI: Fink (Ç.Rize)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...