İlhan Cavcav bombaladı: Aziz Yıldırım bir baş belası

İlhan Cavcav bombaladı: Aziz Yıldırım bir baş belası

SPOR Haberleri

İlhan Cavcav, Aziz Yıldırım hakkında Radyospor'a yaptığı açıklamada bir bela olarak nitelediği Aziz Yıldırım'ın Türk futboluna zarar verdiğini öne sürdü.

"Ben yetkili olsam bırakın maça girmeyi, Türk futbolunun içerisinden ihraç ederim. Bir daha hiç bir kulüpte, ne yönetici ne de başkan olarak bu adama görev vermem" nbsp;Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım hakkında öyle ifadeler kullandı ki, yenilir yutulur cinsten değil. Cavcav, Radyospor'a yaptığı açıklamada bir bela olarak nitelediği Aziz Yıldırım'ın Türk futboluna zarar verdiğini öne sürdü. TFF'nin yabancı futbolcu sınırlamasıyla ilgili kararını kesinlikle tasvip etmediğini dile getiren İlhan Cavcav, "Yıldırım Demirören'le görüştüğüm zaman, o dönem Kulüpler Birliği Başkanı olmam itibarıyla, bana 'Bütün kulüplerden imza alın, sonrasında görüşelim' dediler. Biz 17 kulüp imza vermemize rağmen, bir türlü anlamadığım, şekillendiremediğim Fenerbahçe Kulübü Başkanı olacak Sayın Aziz Yıldırım beyefendi 'Ben imza atmam, böyle bir şeyi kabul etmiyorum' dedi. En çok sıkıntı çeken Fenerbahçe olduğu halde" diye konuştu. "Bu husumetin gerekçelerini ve Yıldırım'ın yaptığı bu davranışı kesinlikle kabul etmiyorum" vurgusunda bulunan Cavcav, "Bana göre Aziz Yıldırım, Türk futbolunun başında bir bela olarak durmaktadır. Bütün herkesin bunu böyle bilmesi gerekir. Takımlar arasında rekabet olmazsa, futbol seyircisi bulamazsınız. Sayın Aziz Yıldırım, ne hikmetse bir Galatasaray'ı inadına almış. 'Galatasaray bilmem ne olursa' diye. Türk futboluna zarar ve ziyan veriyor. Ben Türk futbolunda yetkili bir insan olsam, Aziz Yıldırım'ı bırakın maça girmeyi, Türk futbolunun içerisinden ihraç ederim. Bir daha hiç bir kulüpte ne yönetici ne başkan olarak da bu adama görev vermem. Gitsin evinde istirahat etsin, eşine çocuğuna baksın ve Türk futbolundan elini çeksin" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...