İlham kaynağı Kerem

Düzenleyen:
İlham kaynağı Kerem

SPOR Haberleri

Fatih Terim’in elinde genç oyuncunun yaptığı çıkış, Barış’ı da heveslendirdi. Bu yüzden 21 yaşındaki oyuncu diğer cazip teklifleri elinin tersiyle itti

YALIMCAN SARPYEL

Galatasaray uzun süredir takipte olduğu Barış Alper Yılmaz transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı kırmızılılar dışında İstanbul ekiplerinin de teklifte bulunduğu Keçiörengücü’nün 21 yaşındaki yıldızı, Cimbom’u tercih ederken kararında iki önemli sebep ön plana çıktı. Bunlardan birisi Fatih Terim’di. Kurt hoca bu süreçte oyuncuyla yaptığı bire bir görüşmede kendisini takımında görmek istediğini söyledi. Bu görüşme Barış’ın ayaklarını yerden kesti. 

BEN DE YAPARIM
Ancak Barış’ın nihai kararında etkili olan asıl isim ise yine Terim’in elinde parlayan Kerem Aktürkoğlu oldu. Geçtiğimiz sezon Erzincanspor’dan gelip sarı kırmızılı formayı giymeye başlayan Kerem, kısa sürede çıkış yaptı, ligde 27 maçta görev aldı ve kendisini bir anda EURO 2020 kadrosunda buldu. Kerem’den ilham alıp “Ben de başarabilirim” diyen Barış Alper gelen diğer cazip teklifleri elinin tersiyle itti ve Galatasaray’da oynamayı seçti.

MUSTAFA MÜJDESİ
Galatasaray’ın Dinamo Bükreş ile yaptığı hazırlık maçında diz bağında esneme ve ödem olduğu açıklanan Mustafa çabuk iyileşti. Mısırlı yıldız, dün yapılan idmanların tamamında takımla birlikte yer aldı. Mustafa’nın durumu teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...