'İkizim olmadan asla'

'İkizim olmadan asla'

SPOR Haberleri

Doğdukları günden beri hiç ayrılmayan kardeşler Gözde Kırdar Sonsırma ile Özge Kırdar Çemberci'nin beraberlikleri hayranlık uyandırıyor

Almanya'da devam eden Avrupa Şampiyonası'nda mücadele eden A MilliBayan Voleybol Takımı'nın ikiz yıldızları Gözde Kırdar Sonsırma ile Özge Kırdar Çemberci, adeta dizi senaristlerine ilham verecek şekilde yaşıyor. Voleybola birlikte başlayan, aynı kulüplerde forma giyen, millilik sayıları hemen hemen aynı olan, aynı okulları bitiren hatta üniversitede bile aynı sınıflarda okuyan ikizler, antrenmana, alışverişe, kuaföre yani her yere beraber gidip geliyor. Birbirlerinden ayrılamayan ikizlerin şimdiki arzusu ise birlikte anne olmak.Kardeşiyle olan bu yakınlıklarının kocalarına da yansıdığını ve eşlerinin de birbirleriyle çok iyi anlaştıklarını söyleyen Gözde Kırdar Sonsırma, "Mümkünse aynı anda anne olmayı istiyoruz. Tabi bu annem için çok zor olacaktır, onu da çok zorlamak istemeyiz" diye konuştu. Genelde ikizlerin zıt yapıda olduğunu ama kendilerinin hayatları boyunca ayrılmadığını belriten Özge Kırdar Çemberci ise "Gözde benim can yoldaşım. Bir gün estetik ameliyat olursa ben de aynısından olurum" diyerek birbirlerine olan bağlılıklarını espriyle vurguladı.


HEDEF ÇEYREK FİNAL HAYDİ SULTANLAR!
Avrupa Bayanlar Avrupa Şampiyonası'nda mücadele eden A Milli Voleybol Takımımız, çeyrek finale kalmak için bugün Belarus'la kapışacak. A Grubu'nu ikinci bitiren Filenin Sultanları, bugün 18.00'deki Play-Off maçını kazanması halinde adını çeyrek finale yazdıracak. Günün diğer play-off maçlarının programı şöyle: 21.00 Hırvatistan-Hollanda, 18.30 İtalya-Polonya, 21.30 Çek Cumhuriyeti-Fransa.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...