İkisi bu sezon transfer edilmişti... Galatasaray'dan tam 5 isim...

Düzenleyen:
İkisi bu sezon transfer edilmişti... Galatasaray'dan tam 5 isim...

SPOR Haberleri

Süper Lig'de yaz transfer döneminin sona ermesiyle birlikte takımların, ara transfer dönemine kadar mücadele edileceği kadroları belirlendi.

Süper Lig'de yaz transfer dönemi resmen sona erdi.Oldukça hareketli geçen transfer dönemine damga vuran takımlar ise Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor oldu. Galatasaray, transferi için aylarca uğraş verdiği Radamel Falcao ile birlikte 13 futbolcuyla daha sözleşme imzaladı. Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Fenerbahçe ise Marsilya ile uzun görüşmeler sonucu renklerine bağladığı Brezilyalı orta saha oyuncusu Luiz Gustavo ile birlikte 11 futbolcuyu kadrosuna kattı. Son olarak Liverpool forması giyen yıldız golcü Daniel Sturridge'i kadrosuna katarak dünya basınında büyük yankı uyandıran Trabzonspor ise İngiliz futbolcunun yanında 17 isimle daha sözleşme imzaladı. Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'a göre daha durgun bir transfer dönemi geçiren Beşiktaş ise kadrosunu Ljajic, N'Koudou, Ruiz, Boyd, Rebocho, Douglas, Diaby ve Elneny takviyeleriyle güçlendirdi. Transferin sona ermesiyle birlikte bu sezon Süper Lig'de en çok garanti ücret alacak oyuncular da belli oldu. 

İşte Hürriyet'in derlemesine göre Süper Lig'de en çok garanti ücret alacak 10 isim:
Gustavo - Fenerbahçe - 2.7 milyon Euro 
Vida - Beşiktaş - 3 milyon Euro 
Dirar - Fenerbahçe - 3 milyon Euro 
Sosa - Trabzonspor - 3.2 milyon Euro 
Moses - Fenerbahçe - 3.2 milyon Euro 
Nzonzi - Galatasaray - 3.2 milyon Euro 
Belhanda - Galatasaray - 3.3 milyon Euro (Yaklaşık 24 Milyon TL) 
Muslera - Galatasaray - 3.5 milyon Euro 
Feghouli - Galatasaray - 3.8 milyon Euro 
Falcao - Galatasaray - 5 milyon Euro 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...