İki ezeli rakibin demeç savaşları!

İki ezeli rakibin demeç savaşları!

SPOR Haberleri

00.39 G.Saray F.Bahçe'yi hedef aldı, 13,18 F.Bahçe G.Saray'a cevap verdi. 14.30 Antalyaspor G.Saray'a tepki gösterdi. 15.12 G.Saray F.Bahçe'ye cevap verdi

Süper Lig'de haftalar bir bir tükenirken, tansiyon da yükseliyor. Sivasspor-Fenerbahçe karşılaşmasının ardından sarı-lacivertlilerin hakem Yunus Yıldırım'a yaptığı sert eleştirilerle başlayan polemik önceki gece Galatasaray'ın "Geçen hafta oynanan Sivasspor-Fenerbahçe maçından sonra rakip yönetimin geçmiş yıllarda da sergilediği hakemleri tehdit etme alışkanlığı, anlaşılmaktadır ki hakemlerimiz üzerinde mühim bir baskı yapmıştır. Rakip zirvede yalnız mı bırakılmak isteniyor?" açıklamasıyla başka bir boyut kazanmıştı.Fenerbahçe dün sarı-kırmızılı kulübe yanıt olarak resmi sitesinden "özür diliyoruz" başlığıyla "Yüzyılı aşkın bir süredir birlikte olduğumuz sarı-kırmızılı yönetici dostlarımıza, sporun ve futbolun manipülatif eylem ve açıklamalarla yönetilemeyeceğini, müsabakaların, müsabakadan bir gün önce alacakaranlıklarda yapılan kumpas ve kurgu açıklamalarla değil, ancak sahada kazanılabileceğini, her kulüp yönetiminden ve başkanından aynı duruş ve cesaretin beklenmesi mümkün olmadığını, korkunun insani bir duygu olduğunu, saklanılacak ya da utanılacak bir yanının olmadığını, tarih yazma yalanlarını bırakıp tarihi okuyanlar için Fenerbahçe'nin sadece bir 'rakip' olmadığını anlatamadığımız ve öğretemediğimiz için, kamuoyundan özür diliyoruz" açıklamalarında bulundu. G.Saray ise buna cevap olarak "F.Bahçe'nin ifadelerini yersiz, talihsiz ve ciddiyetten uzak bulduğumuzu, tarafımızdan bir cevap gerektirmediğini kamuoyunun bilgilerine sunarız" ifadelerini kullandı.
G.Saray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün ise önceki akşamki açıklamalarının hakemleri baskı altına almaya yönelik olmadığını belirterek, "Hakemler bizi kayırsın, rakiplerimize haksızlık yapsın. Bunu kimse istemez. Çıksınlar maçı hatasız yönetmeye çalışsınlar. İnsani hatalar elbette olacaktır. Bazı hatalar üst üste aynı maç içerisinde oluyorsa, insanın isyan edesi geliyor" dedi.


Gültekin Gencer: G.Saray'ı kınıyoruz
gt; nbsp;Medical Park Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, "Galatasaray Kulübü'nün maçtan önce hakemlerle ilgili talihsiz açıklamalar yapması çok üzücü" dedi. Gencer, "Galatasaray, bizimle oynadıkları Türkiye Kupası maçında verilmeyen iki penaltımızın ardından da aynı açıklamayı yapsaydı, bu serzenişlerine hak verirdim. Lehlerine olduğu zaman ses çıkarmamalarını kınıyorum" diye konuştu.



Kasımpaşa'dan Aydınus çıkışı
gt; Kasımpaşa Yönetim Kurulu, F.Bahçe'ye 2-1 yenildikleri maçla ilgili yaptığı açıklamada, hakem Fırat Aydınus'un 15 ay sonra sarı-lacivertlilerin maçına verilmesini eleştirdi. Bildiride, "Merkez Hakem Kurulu'nu şamar oğlanına çevirirseniz , dünya futbol tarihinde görülmemiş garip kararlara imza atarsanız, hakemlerimiz hangi ruh hali ile maçları yönetecekler?" ifadeleri kullanıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...