İki efsane nefes kesti!

İki efsane nefes kesti!

SPOR Haberleri

“19 Mayıs Atatürk Rallisi”nde İstanbul’un tarihî yerlerinde tur atıldı.

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından ‘Türk Telekom 19 Mayıs Atatürk Rallisi’ düzenlendi. Eski Dünya Supersport şampiyonu motosikletçi, AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu ve millî motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, İstanbul'daki etkinlikte Türkiye'nin tanıtımını yaptı. İkili İstanbul’un tarihî yerleri Karaköy, Sirkeci Garı, Sultanahmet Meydanı, Topkapı Sarayı, Yedikule, Topkapı ve Balat'tan geçtikten sonra Taksim Meydanı'nda turlarını tamamladı.

> Yarış moduna girildi
Kenan Sofuoğlu, güzel bir etkinliğe imza attıklarını belirterek, "Ülkemizin futbol dışında diğer sporlarda da bu tarz projelere ihtiyacı vardır. Yollar yarışlara uygun değil ama başladığında Toprak biraz işi yarışa çevirdi. Ben de gazlamak zorunda kaldım ama güzel oldu” dedi. Toprak Razgatlıoğlu ise “Kenan Sofuoğlu ile beraber antrenman yapıyoruz ama buradaki yarış farklıydı. Gerçekten yarış moduna girdim. Kazasız belasız geçti, gayet güzeldi” ifadelerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...