İki Başakşehir maçı sonrası kaos yaşayan Galatasaray'ın hesabı...

Düzenleyen:
İki Başakşehir maçı sonrası kaos yaşayan Galatasaray'ın hesabı...

SPOR Haberleri

İstanbul ekibi karşısındaki ilk yarıdaki yenilgi iç çatışmaları tetikledi, kupadan elenme Riekerink’in sonu oldu. Üçüncü randevuda plan; düzlüğe çıkmak

BURHAN CAN TERZİ - Galatasaray’ın yarın Başakşehir’le oynayacağı karşılaşma birçok şeye gebe.... Şampiyonlar Ligi biletini kapma hedefinde olan sarı-kırmızılılar, Başakşehir’i mutlaka devirmek zorunda. Bu karşılaşmadan çıkacak sonuç Tudor’un yerini sağlamlaştıracak ya da karizmasını zedeleyecek. Ayrıca yönetimi de ciddi anlamda zora sokacak. Galatasaray’ın bu sezon Başakşehir ile oynadığı iki maç da adeta milat niteliğindeydi.  Riekerink yönetiminde sezona iyi bir giriş yapan sarı-kırmızılılarda şampiyonluk şarkıları söylenmeye başlanmış, Hollandalı teknik adama “Bey” diye hitap edilmeye başlanmıştı. Ancak 10. haftadaki Başakşehir mağlubiyeti bütün dengeleri sarstı ve Galatasaray’da felaketlerin başlangıcı oldu. 

Kupadan etti
Riekerink’in hocalığı yüksek sesle tartışılmaya başlandı. Akabinde Fenerbahçe’ye de çok kötü bir futbolla mağlup olundu. Takım içinde iç çatışma çıktı. Kaptan Selçuk idmana alınmadı. Kriz bir şekilde çözüldü ama memnuniyetsizlikler devam etti. G.Saray, ikinci yarıya da Konya galibiyetiyle başlayınca “Problemler çözülüyor” görüntüsü oluşsa da Karabük yenilgisi yine hevesleri kursakta bıraktı. Asıl kaos ise kupada Başakşehir’e elenince çıktı. Zaten Avrupa’da olmayan Galatasaray, kupada da havlu atınca Riekerink’in gönderilme süreci hızlandı. Kısacası, iki Başakşehir maçı da Galatasaray’a hiç yaramadı. Sarı-kırmızılar üçüncü maçta benzer durumları yaşamak istiyor.

G.Saray, dünkü antrenmanda dar alanda topa sahip olma, pozisyon ve taktik çalışmalar gerçekleştirdi. Sarı-kırmızılılar bugün Medipol Başakşehir maçı için Florya’da kampa girecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...