Igor Tudor, Napoli'yi elinin tersiyle itti: Sebebi belli oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Igor Tudor, Napoli'yi elinin tersiyle itti: Sebebi belli oldu
SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Rudi Garcia ile yollarını ayırmaya hazırlanan Napoli, 8 aylığına takımın başına getirmek istediği Igor Tudor'dan olumsuz cevap aldı. Tudor'un bu kararı vermesinin altında yatan neden de belli oldu.

Hırvat teknik adam, uzun süreli projelerde yer almak istediği için İtalyan devini reddetti.Napoli'nin 8 aylığına takımın başına getirmek için kolları sıvadığı Hırvat teknik adam Igor Tudor, daha uzun süreli projelerde yer almak istediğinden İtalyan devinin teklifini reddetti.

OLUMSUZ CEVAP VERDİ

Fabrizio Romano'da yer alan habere göre, Rudi Garcia ile yollarını ayırmaya hazırlanan Napoli, görüşmelerde bulunduğu Igor Tudor'dan olumsuz cevap aldı.

KABUL ETMEDİ

45 yaşındaki teknik adam ve Napoli arasında yapılan görüşmelerde mali olarak bir sıkıntı olmadığı ancak 8 aylık teklif nedeniyle Tudor'un teklifi reddettiği kaydedildi. Tudor, daha uzun vadeli projelerde yer almak istediği için İtalyan devinin teklifini kabul etmedi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...