Igor Tudor, Bruma'yı neden kadroya almadı?

Düzenleyen:
Igor Tudor, Bruma'yı neden kadroya almadı?

SPOR Haberleri

Galatasaray'da Çaykur Rizespor maçı öncesi Bruma, Teknik Direktör Igor Tudor tarafından kadroya alınmadı.

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Çaykur Rizespor'la deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray'da Igor Tudor'un açıkladığı kamp kadrosu tartışmaları da beraberinde getirdi. Kadrodaki en büyük sürpriz Bruma oldu...

MERAK EDİLEN SORU: BRUMA NEDEN KADRODA YOK?

Sarı kırmızılı takımın etkili kanat oyuncularından Bruma, Rizespor maçının kadrosuna alınmadı. Yeni teknik direktör Igor Tudor'un bu kararı tartışma oluştururken genç oyuncunun herhangi bir sakatlığının bulunmadığı öğrenildi. Tudor'un Bruma kararının 'taktiksel' olduğu da gelen haberler arasında yer alıyor.

TUDOR NE DEDİ?

Tudor ise Bruma ve Hakan Balta'yı kadroya almaması hakkında kulüp yetkilileri aracılığıyla "Kadro tercihi tamamen bana ait. Şu an tüm konsantrasyonumuz Çaykur Rizespor ile yapacağımız maçta. Kadro tercihi ve Bruma ile ilgili her türlü soruya maç sonundaki basın toplantısında cevap vereceğim." açıklamasını yaptı.

EN BEĞENDİĞİ OYUNCUYDU

Galatasaray'a gelmeden önce Sabah gazetesinden Mehmet Özcan'a röportaj veren Igor Tudor, sarı kırmızılı takımda en beğendiği futbolcunun Bruma olduğunu söylemişti.

'RUH' VURGUSU VE İLK KESİK

Düzenlenen imza töreninde 'ruh' vurgusu yapan Tudor'un Bruma'yı kesmenin ardından 'Takımda ruhla oynamayan futbolcu Bruma mı?' sorusu soruldu. Sosyal medyada da tartışma oluşturan Tudor'un bu kararı şaşkınlıkla karşılandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...