İcardi'den Galatasaraylıları sevindirecek mesaj: Kalıyorum

- Güncelleme:
İcardi'den Galatasaraylıları sevindirecek mesaj: Kalıyorum

Spor Haberleri

Arjantin basınına konuşan golcü oyuncu “İstanbul’da ve Galatasaray’da olmaktan çok mutluyum. Paris Saint Germain’e artık dönmek istemiyorum” ifadelerini kullandı.

YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ - Galatasaray’da sezon sonu için durumu en çok merak edilen oyuncuların başında Mauro İcardi geliyor. Sezon başında 750 bin avroluk kiralama bedeli ile PSG’den alınan Arjantinli oyuncu sezon sonu ayrılıyor. Ancak İcardi’nin sarı kırmızılı takımdan gitmeye hiç de niyeti yok. Dursun Özbek yönetiminin de İcardi’yi göndermek gibi bir düşüncesi bulunmuyor. Hatta kalıcı olması yönünde kulübü PSG ile ön görüşmeler de yapılmıştı. Sıcak gelişme ise golcü oyuncunun ülkesi Arjantin’den.

ESKİ GÜNLERDEKİ GİBİ

Ülke basınına konuşan İcardi “İstanbul’da olmaktan, Galatasaray’da olmaktan çok mutluyum. Kariyerime burada devam etmek için sabırsızlanıyorum. Paris’e dönmek istemiyorum. Bana burada gösterilen ilgi, kendimi dünyanın en iyi futbolcusuymuşum gibi hissettiriyor” ifadelerini kullandı. Teknik ekibin profesyonellik çizgileri içinde sınırsız özgürlük tanıdığı ünlü isim, parçalı formayla çıktığı 17 maçta 10 gol, 7 asist eski günlerine döndüğünün mesajını verdi.

ADALESİNDE ZORLANMA VAR

Başakşehir maçında sakatlanarak oyundan çıkan Abdülkerim Bardakçı’nın sol arka alt adelesinde zorlanma tespit edildi. Tedavisine başlanan başarılı oyuncunun, bir hafta sonra oynanacak Kayserispor maçına yetişmesi bekleniyor.

PDFK’YA SEVK EDİLDİ

Galatasaray’ın yıldız golcüsü Icardi, Başakşehir maçı sonrası “Yılın soygunu” ifadeleriyle yaptığı paylaşım sebebiyle tedbirsiz olarak PFDK’ya sevk edildi. Öte yandan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi sportmenliğe aykırı hareket; Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu ise “hakaretleri” sebebiyle PFDK’ya sevk edildi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...