İcardi Real Madrid iddialarına gülüp geçti: Benim yuvam burası

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İcardi Real Madrid iddialarına gülüp geçti: Benim yuvam burası

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Galatasaray’da mutlu olduğunu ve şampiyonluğa odaklandığını belirten Arjantinli yıldız “Buradan kovulmadan gitmem” dedi.

Galatasaray’da son iki yıldır en çok konuşulan isim Mauro İcardi… Attığı gollerin yanı sıra özel hayatı ve çalkantılı yaşantısıyla sadece spor medyasının değil magazin dünyasının da gündeminde olan Arjantinli yıldız için İspanyol basınında “Real Madrid onu transfer etmek istiyor” haberleri dolaşmaya başladı. Millî ara öncesindeki son dört maça iğneyle çıkan İcardi, dünkü idmanda takımla birlikte çalıştı ve enerjisiyle herkesi coşturdu. 

TİMUR'LA SAMİMİ SOHBET

İcardi, idmanı izlemeye gelen Futbol AŞ Başkan Vekili Erden Timur’la da bir süre sohbet etti. Real Madrid iddialarına gülüp geçtiğini söyleyen İcardi “Benim yuvam Galatasaray. Burada çok mutluyum ve tek motivasyonum yeniden bu takımda şampiyonluk yaşamak. Kovulmadan bir yere gitmem. Kendimi şampiyonluk için hazırlıyorum” ifadelerini kullandı. Galatasaray’ın da PSG’den tapusunu aldığı İcardi’yi bırakmaya niyeti yok.

NEŞE KAYNAĞI

Mauro İcardi, dünkü idmanda takımın neşe kaynağı oldu. Erden Timur’a sarılıp, takım arkadaşlarıyla sık sık şakalaşan İcardi, bir ara Davinson Sanchez’in sırtına bindi. İcardi’yi uzun süre sonra idmanda gören takım arkadaşları da onunla hasret giderdi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...