Icardi küllerinden doğdu

- Güncelleme:
Icardi küllerinden doğdu

Spor Haberleri

Futbolundan çok özel hayatıyla gündemde olan Arjantinli yıldız, şimdi yeşil sahalardaki dönüşüyle manşetleri süsledi. Icardi, Beşiktaş’a attığı gollerle dünya basınının ilgisini çekti.

YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ

Şampiyonluk yarışındaki kritik derbide attığı iki mükemmel golle Beşiktaş’ı yıkan isim olan Mauro Icardi, kahraman oldu. Attığı iki golün yanı sıra bir topu da direkten dönen Icardi’nin sahadaki performansı dünya basınında manşetleri süsledi. İtalyan La Gazzetta dello Sport, “İstanbul derbisini Mauro Icardi çözdü” derken Fransa’dan RMC Sport, “İstanbul derbisinde Mauro Icardi’den muhteşem vole. PSG’de hayalet gibi oynayan Mauro Icardi, Galatasaray’da küllerinden yeniden doğuyor” ifadelerini kullandı.

WANDA NARA'YA TAŞ

Bir diğer İtalyan gazetesi Corriere dello Sport ise Icardi ile fırtınalı bir ayrılık sürecinde olan eşi Wanda Nara’nın Arjantin’deki “Yıldızlarla dans et” programına gönderme yaparken “Wanda Nara aynı saatlerde dans ederken Icardi Türkiye’de şov yapıyordu” diye yazdı. Arjantin basınından La Nacion, “10 yılı aşkın süredir İtalya ve Fransa’da yaşadıklarıyla gündeme gelen Icardi, futbolun merkezine döndü. İstanbul’daki derbide sınırları zorladı hatta aştı” değerlendirmesinde bulundu. 

BURUK'LA AYAĞA KALKTI

Okan Buruk, Galatasaray’a transfer olduktan kısa bir süre sonra eşiyle ayrılma aşamasına gelen Icardi’ye sınırsız destek verdi. En sıkıntılı günlerinde Icardi’ye işlerini yoluna koyması için izin veren Buruk, ayrıca da sık sık dertleşerek PSG’de Tuchel, Pocchettino ve Galtier gibi teknik adamların yapamadığını yapıp yıldız oyuncuyu futbola döndürdü. 

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...