İcardi kısa sürede Galatasaraylıların gönlüne girdi

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
İcardi kısa sürede Galatasaraylıların gönlüne girdi

SPOR Haberleri  / HABER MERKEZİ

Geçen sezon şampiyonlukta “Aslan payını” almasının ardından kiralıkken kalıcı hâle getirilen Arjantinli oyuncu, fedakârlığı, imajı, formanın hakkını vermesiyle efsaneler arasına girdi

Kim derdi ki bir Arjantinli gelecek kısa sürede sarı kırmızılı tribünlerin gönlünü çalacak. Evet o isim Mauro İcardi. Geçen sezon PSG’den kiralanan Arjantinli oyuncu, kariyerinde zor bir dönem geçirirken Galatasaray’ın kucak açmasıyla farklı bir noktaya evrildi. Ki taraftarın sevgisi, teknik ekibin ailevi özel durumlarından dolayı biraz fazla özgürlük vermesi sahada onu bambaşka birisi yaptı. Hafta içinde ne yaşarsa yaşasın hafta sonu çıktı gollerini attı. Geçen sezon ligde 24 maçta 22 gol ve 7 asistlik performans sergileyip şampiyonlukta ‘Aslan payı’nı aldı.

DUYGUSAL BAĞ

Ve başka kulüplerden ciddi teklifler vardı. Özellikle Suudi Arabistan’dan çok astronomik rakamlar önerilmesine rağmen o parayı değil kariyeri ve mutlu olduğu Cimbom’u tercih etti. Taraftarın duygularına ve onunla ilgili yorumlarına ‘Aidiyet duygusu’nu da ekleyen İcardi, renkli kişiliği, imajı ve golleri sonrası çalınan ‘Aşkın olayım’ şarkısının hakkını fazlasıyla verdi aşık oldu etti. Ve 1,5 sezon gibi kısa bir zaman diliminde kulübün efsane yabancıları Prekazi, Hagi ve Taffarel gibi isimlerle anılır oldu. Şimdiden ‘Aşkın olayıma’ bu aşkın kolay kolay bitmeyeceğini de gösterdi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...