Icardi, Galatasaray'da kalacak mı? İcardi bonservis bedeli ne kadar?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Icardi, Galatasaray'da kalacak mı? İcardi bonservis bedeli ne kadar?

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın 23. şampiyonluğunda önemli bir role sahip olan Mauro Icardi’nin akıbeti merak konusu oldu. Icardi, Galatasaray'da kalacak mı sorusu spor gündeminin en çok merak ettikleri arasında yer aldı. İcardi yaptığı açıklamanın ardından taraftara da bazı mesajlar verdi. Bu sezona damga vuran İcardi’nin bonservis bedeli ise şaşırttı. Peki, Icardi, Galatasaray'da kalacak mı? İcardi bonservis bedeli ne kadar?

Icardi, Galatasaray'da kalacak mı gidecek mi sorusu Sarı Kırmızılı taraftarın ana gündem maddesi haline geldi. Bu sezon attığı gollerle taraftarın kalbinde taht kuran yıldız forvet şampiyonlukta adeta önemli bir paya sahip oldu. Özellikle ligin sonlarına doğru attığı goller ile birçok maçta 3 puan katkısında bulundu. Bir diğer merak edilen konusu ise İcardi bonservis bedeli ne kadar olduğu. İnter yıldız futbolcu için deyim yerindeyse dudak uçuklatan bir rakam istiyor. Peki, Icardi, Galatasaray'da kalacak mı? İcardi bonservis bedeli ne kadar?

Icardi, Galatasaray'da kalacak mı? İcardi bonservis bedeli ne kadar?

ICARDİ, GALATASARAY'DA KALACAK MI?

Gelecek sezon hakkında konuşan İcardi kontrotanın başka kulüpte olduğunu hatırlatarak "Türkiye'ye geldiğimde amacım şampiyonluktu. 2 yıldır süren kötü gidişata dur demek istedik ve başardık. Benim içi çok özel bir yıldı. Buraya geldiğimde çok gol atmak istiyordum. Hem hocamız hem Erden bey bana çok yardımcı oldu. Herkese çok teşekkür ediyorum." dedi.

Gelecek sezonki durumuna ilişkin soruyu da yanıtlayan Arjantinli forvet, "Önümüzde bir maç daha var. Derbiye odaklanıp kazanmamız gerekiyor. Ondan sonra tatile gideceğim. Ben burada çok mutluyum ama başka bir kulüpte kontratım var. Konuşulması gereken çok şey var. Taraftara henüz Türkçe mesaj veremiyorum ama onlara çok teşekkür ediyorum. Bana hep sevgiyle yaklaştılar. 85 Milyonun önünde şampiyon olduğumuz için mutluyum. Biz nasıl keyfini çıkardıysak umarm taraftarlarımız da bu şampiyonluğun keyfini çıkarıyordur." ifadelerini kullandı.

İCARDİ BONSERVİS BEDELİ NE KADAR?

Galatasaray'ın Ankara'da şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Fransız basını Mauro Icardi ile ilgili flaş bir iddia ortaya attı. Le Parisien, Galatasaray PSG arasındaki görüşmelerin çoktan başladığını okuyucularına aktardı. Haberde Galatasaray'ın Icardi için PSG'ye ödeyeceği bonservis de yer aldı.

Fransız Le Parisien "Kulüp liderlerinin iradeleri çok açık. Kiralık olarak transfer edilen Icardi'nin kalıcı transferini tamamlamayı planlıyorlar. Bu Icardi'yi hiç rahatsız etmeyecek çünkü Galatasaray'da çok mutlu. İstanbul'da kalmak istediğini defalarca itiraf etti. Galatasaray yöneticisi Erden Timur ile PSG arasındaki görüşmeler İstanbul'da çoktan başladı. Oyuncunun Paris ile Haziran 2024'e kadar sözleşmesi devam ederken, bu dosyada finansal boyut kilit nokta olacak. Galatasaray'ın yöneticileri, yaklaşık on milyon avroyu bulabilecek bir operasyonu finanse etmek için büyük çaba sarf etmeye hazır." sözlerine yer verdi

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...