Icardi fedakarlığı! Arjantinli golcünün transferindeki gerçekler ortaya çıktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Icardi fedakarlığı! Arjantinli golcünün transferindeki gerçekler ortaya çıktı

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, geçtiğimiz günlerde sarı-kırmızılı kulüple 3 yıllık sözleşme imzalamıştı. Yıldız oyuncu için ödenen bonservisinin bir kısmı sponsorlar tarafından karşılanırken, kulüp başkanı Dursun Özbek de elini cebine attı.

Geçen sezonun Süper Lig şampiyonu Galatasaray, PSG'den Mauro Icardi'nin bonservisini alarak taraftarına çifte bayram yaşatmıştı.

Yaklaşık 2 ay süren görüşmeler sonrası Sarı-kırmızılıların, PSG'ye 10 milyon euro ödeyeceği açıklandı.

Rams Park'ta düzenlenen toplu imza töreninde konuşan Dursun Özbek, "Icardi, yıllık yaklaşık 40 milyon euroluk teklifi reddederek, sponsorlarımızın 4 milyon eurosunu karşıladığı, toplamda 10 milyon Euro gelire imza atmıştır" açıklamasını dile getirmişti.

Icardi fedakarlığı! Arjantinli golcünün transferindeki gerçekler ortaya çıktı

DURSUN ÖZBEK'TEN ICARDI FEDAKARLIĞI

Sabah Gazetesi'nde geçen habere göre; Dursun Özbek'in de bu transfer için 1 milyon euro bağışladığı öğrenildi.

Arjantinli yıldızın transferinden geriye kalan rakamın bir kısmını da Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur ve kulübün ana sponsorları Sixt Rent a Car ile RAMS Global karşılayacak.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...