İbrahimovic'ten Guardiola'ya ağır sözler

İbrahimovic'ten Guardiola'ya ağır sözler

SPOR Haberleri

Zlatan İbrahimovic Almanların ünlü dergisi Spiegel'e verdiği röportajın içerisinde yine eski hocası Pep Guardiola'ya yüklendi

Sürekli olarak Mourinho ile kıyasa soktuğu Guardiola'yı korkak olmakla itham eden İbrahimovic kendisinden doğru bir şekilde verim alamadığını dile getirdi. İsveçli oyuncu "Beni Messi için harcadı. Üstelik bunu bana söyleyebilecek yüreklilikte bir adam değil, korkağın teki ve adam değil" diyerek Guardiola'ya yüklendi. "Onun oyun sistemi bu kalibrede oyuncular için uygun değil" diyerek sisteme de eleştiri getirdi. nbsp;İlginç benzetmeler yapan Zlatan "Beni alan Ferrari almıştır. Ferrari alan süper benzini koyar, otobana çıkıp gazı kökler. nbsp;Guardiola ise dizel benzinle yeşillikte tur attı. O daha çok Fiat alması gerekiyordu." diyerek geçmiş ilişkiyi farklı şekilde yorumladı. Barcelona'da beraber çalıştığı Guardiola'yı kıyasıya eleştiren İbrahimovic eski hocası Mourinho'ya ise övgüler yağdırdı. "Mourinho için ölebilirdim. O inanılmaz biri. Çok zeki ve çok iyi bir motivatör" nbsp;derken Guardiola'nın maç öncesi soyunma odası konuşmalarını ise "Belirli bir seviyede olanlar için boktan konuşmalar" cümleleriyle ağır bir şekilde eleştirdi. Hollanda, İtalya, İspanya ve Fransa'da şampiyonluklar yaşayan İbrahimovic Almanya'ya gelecek misin sorusuna ise "Birinci sınıflar için adres belli; Bayern Münih ama önce Guardiola'nın oradan gitmesi gerekir" diyerek düşüncelerini açıkladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...