İbrahimoviç'ten Bale yorumu

İbrahimoviç'ten Bale yorumu

SPOR Haberleri

PSG'nin yıldızı Zlatan İbrahimoviç, Real Madrid'in 100 milyon euroluk futbolcusu Bale için, 'Kimse o kadar değerli olamaz' dedi.

Zlatan Ibrahimovic, dünya üzerindeki hiçbir futbolcunun, hatta kendisinin bile, Real Madrid'in Gareth Bale için ödediği 86 milyon sterlin tutarındaki bonservis bedeli kadar değerli olamayacağını dile getirdi. Son yıllarda sergilediği performansla dünyanın en iyi futbolcuları arasında gösterilen Ibrahimovic, hiçkimsenin o kadar fazla para etmeyeceği görüşünü savunurken, aynı şeylerin kendisi için de geçerli olduğunun altını çizdi. Kendine özgü verdiği demeçlerle gündeme gelen Paris Saint Germain ve İsveç Milli Takımı'nın forveti, Tottenham'ın eski oyuncusunun eğer zaferler ve kupalar kazandıramazsa Santiago Bernabeu tribünleri tarafından affedilmemesinden korktuğunu söyledi. BBC Radio 5 Live için verdiği röportajda, Ibrahimovic şu ifadeleri kullandı: "Bence kimse, söz konusu paranın ödenmesini gerektirecek kadar değerli değil. Böyle bir durumda çılgın olan şey ise basın ve büyük isimler almaktan başka çaresi olmayan kulüptür. O'nun üzerinde çok baskı var. Zidane'nin Real Madrid'de oynarken ıslıklandığını biliyorum. Zidane, tarihteki en iyi oyunculardan biri. Umarım, Bale fazlasıyla sabırlıdır."


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...