İbrahim Üzülmez depremi!

Düzenleyen:
İbrahim Üzülmez depremi!

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği'nde teknik direktör İbrahim Üzülmez ile yolların ayrıldığı iddia edildi.

Spor Toto Süper Lig'de Gençlerbirliği'nin sahasında Torku Konyaspor'a son dakika golüyle 1-0 yenildiği karşılaşmanın ardından şok bir gelişme yaşandı.

A Spor'un son dakika gelişmesi olarak duyurduğu iddiaya göre, Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın "İbrahim Üzülmez ile yollarımızı ayırmaya karar verdik" dediği belirtildi.

İlhan Cavcav'ın Yılmaz Vural ile önce anlaşıp sonra ayrılık kararı almasının ardından Gençlerbirliği'nin başına geçen İbrahim Üzülmez, Başkent ekibinde 4'te 4 yaparak harika bir başlangıcın altına imza atmıştı.

Kırmızı-siyahlı takımda 10 lig maçına çıkan İbrahim Üzülmez toplam 6 galibiyet elde ederken, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet yaşadı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...