İbrahim Hacıosmaoğlu gözyaşlarını tutamadı

/ Kaynak: İHA
İbrahim Hacıosmaoğlu gözyaşlarını tutamadı

SPOR Haberleri  / İHA

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, kendisini karşılamaya gelen bordo-mavili taraftarların sevgi gösterileri karşısında göz yaşlarını tutamadı.

İbrahim Haciosmanoğlu, bayramdan sonra şike konusunda daha büyük hareketlenmeler yaşayacaklarını belirtti. nbsp;
Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan karşılaşma sonrası yaşanan olayların ardından ilk kez Trabzon'a gelen kulüp başkanı İbrahim Hacıosamnoğlu'nu bordo-mavili taraftarlar coşkulu bir şekilde karşıladı. "Kadıköy Fatih'i Trabzon'a hoş geldin" şeklinde sloganlar atan bordo-mavili taraftarlar İbrahim Hacıosmanoğlu'nu çiçeklerle karşılarken, gördüğü sevgi karşısında oldukça duygulanan başkan Hacıosmanoğlu, göz yaşlarını tutamadı. Havaalanında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, bordo-mavili taraftarların TFF binasına yürümeleriyle ilgili olarak, "Trabzonspor'un emeğini çalanlar çok yürüyüş yaptı İstanbul'da. Emeğini çalınanların da yürüme zamanı geldi. Onlarda yürüyorlar. Elbette onlar haklarını arayacaklar, bu takımın varlık sebepleri onlar. Yönetim olarak yapmamız gerekenleri yapıyoruz. Bunu bir ufak ihtar olarak algılarlarsa, bundan sonra gelişecek olaylar konusunda daha faydalı olur diye düşünüyorum" dedi. nbsp;
"BAYRAMDAN SONRA DAHA BÜYÜK HAREKETLENMELER YAŞAYACAĞIZ"
Basın mensuplarının, "Türkiye Futbol Federasyonun'dan bundan sonraki tutumunun nasıl olmasını beklersiniz?" şeklindeki soruya ise Hacıosmanoğlu, "Bizim çalışmalarımız var. Kamuoyunu yanlış yönlendirmeye çalışan insanlar var bunun içerisinde. Biz göreve gelmeden önce yapılan çalışmalarda var biz göreve geldikten sonra yürütüğümüz çalışmalar da var. Biz geldikten sonra şike olayındaki gelişmelere herkes açık bir şekilde görüyor. Yolun sonudur bu, yolun sonunda da kararı haklı olandan yana vermeye onlarda ikna olacaklar. Bir çoğu ikna olmuş durumda. UEFA'dan sonra FIFA'nın da olduğunu orada da görüşmelerimizin devam ettiğini, takımlardan sonra ülkeninde zor durumda kalacağını defalarca söyledik. Bugün bayram bunu defalarca konuşmaya gerek yok. Bayramdan sonra daha büyük hareketlenmeler yaşayacağız" şeklinde cevap verdi.
"İSTEDİĞİMİZ YERDE OLMASAK DA KÖTÜ BİR YERDE DEĞİLİZ"
Hacıosmanoğlu, Sivasspor maçıyla başlayacak olan zorlu maraton ile ilgili olarak ise, "Trabzonspor'un köklü değişime ve yeniden yapılanmaya ihtiyacı var. Halen daha değişimdeyiz. Değişim tamamlandıktan sonra yapılanmaya geçeceğiz, ondan sonra özlenen Trabzonspor'u daha iyi seyredeceğiz. Geçen seneki kadroya 3 tane oyuncu takviye etik. Arkadaşlarımızdan memnunuz. Mevcut arkadaşların motivasyonlarını yükseltip onlardan faydalanmanın yolunu arıyoruz. Zor şartlarda olduğumuz yerde her ne kadar memnun olma sakta kötü yerde değiliz inşallah herkese göre daha iyi bir yerde olacağız" şeklinde konuştu. Sevgi gösterileri arasında aracına güçlükle binen Hacıosmanoğlu, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne geçerek, yönetim kurulu ve teknik heyet ile toplantı yaptı.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...