İbrahim Hacıosmanoğlu, 'Şikenin başı Aziz Yıldırım'

İbrahim Hacıosmanoğlu, 'Şikenin başı Aziz Yıldırım'

SPOR Haberleri

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Olağan Genel Kurul'daki eleştirilere cevap verirken, TFF ve Aziz Yıldırım'a yüklendi.

Trabzonspor'da geçen hafta yapılması planlanan ancak çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen Olağan Genel Kurul dün gerçekleştirildi. Genel kurulda üyelerin eleştirilerini cevaplayan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Türkiye'deki adaletsizliği temizlemeye çalıştıklarını söyledi. Hacısalihoğlu, "Şike ile mücadele etmediğimiz ve Tahkim Kurulu Başkanı'nın ayağına gittiğimiz söylendi. Ben orada 'Bu kararı ne UEFA, ne Disiplin Kurulu, ne Tahkim Kurulu ne CAS verdi. Bu kararı, bu it gibi kararı federasyon ve kurulları verdi. Bunu düzeltmek sizin elinizde. Ama pislik ve adaletsizlik düzelmezse o koltuklarda oturamazsınız' dedim. Demirören'e, '2011 yılında şike yoktur diyorsan senle oturmam, bu çayı içmem' dedim. Ondan sonra bir saat oturduk. Orada kimin şikeyi kabul ettiğini herkes biliyor zaten. Şikenin başı ve organizatörü Aziz Yıldırım'dır. Ama ona güç veren, destekçi olan, yardım eden kim varsa, şike yoktur sözünü kim diyorsa, namussuzun dik alasıdır. Infantino'nun açıklamalarını duydunuz. Şikecileri, Türk futbolunu kurtarmak için yarın İsviçre'ye gideceğim. Türk futbolunu dünya futbolunun dışına bırakmaya kim cesaret edecek merak ediyoruz" diye konuştu. nbsp;Trabzonspor'un siyasetten uzak kalamayacağını savunan Hacıosmanoğlu, "Trabzonspor'un içine siyaset girecek ama yararlı işleyecek. Evet ben Kızılçeşme'ye çıktım ama bu Türkiye'nin üzerinde oynanan, Başbakanın üzerinde oynanan oyunlara göz yumamazdım. O yüzden çıktım oraya. Eğer ben bu siyaseti iş hayatıma, kendi çıkarıma döndürürsem tüm Trabzsonsporlular toplanıp yüzüme tükürün" dedi. Başkan Hacıosmanoğlu'nun konuşmasının ardından yapılan oylama sonucunda yönetim kurulu oy birliği ile ibra edilirken, yönetim kuruluna sermaye arttırımı konusunda yetki verildi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...