İBB, 1461 Trabzon'u son dakika golüyle devirdi

İBB, 1461 Trabzon'u son dakika golüyle devirdi

SPOR Haberleri

PTT 1. Lig'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor, 1461 Trabzon deplasmanında son dakikada bulduğu golle galibiyete ulaştı.

PTT 1. Lig'de 18. hafta maçında 1461 Trabzon ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşı karşıya geldi. Akçaabat Fatih Stadı'nda oynanan karşılaşma gülen taraf 3-2'lik skorla konuk ekip İstanbul Büyükşehir Belediyespor oldu. nbsp;
1461 Trabzon'un gollerini 14. dakikada Batuhan Artarslan (penaltı) ve 78. dakikada Mustafa Tiryaki kaydetti. İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un gollerini ise 9. dakikada Mustafa Sarp, 60. dakikada Doka'dan (penaltı) ve 90. dakikada Fevzi Özkan geldi.Bu galibiyetin ardından İstanbul Büyükşehir Belediyespor puanını 38'e yükseltti. 1461 Trabzon 19 puanda kaldı. PTT 1. Lig'de bir sonraki hafta maçında 1461 Trabzon, Tavşanlı Linyitspor'a konuk olacak. İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise Balıkesirspor'u ağırlayacak.
(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...