Huzur veren

Düzenleyen:
Huzur veren

SPOR Haberleri

Cimbom, Bruma ve Eren’in golleriyle iki farklı öne geçti. Mbilla ve Deniz skoru eşitledi. Bruma 84’te atıldı. Maç ve sezon gidiyor denirken Eren bir kere daha sahne aldı

BURHAN CAN TERZİ

Derbide Beşiktaş’a mağlup olup şampiyonluğu “Kaf Dağı’nın arkasında” bırakan “Yaralı Aslan” Antalya’ya da Sneijder, Podolski, De Jong gibi isimlerden yoksun gelmişti. Devlet Ligi hesabı yapan sarı-kırmızılılar için bu mücadele büyük önem taşıyordu. Cimbom kazanmak zorundaydı... Ama dakikalar 90’ı gösterdiğinde Aslan’ın kalbi durmuştu... Son saniyede Selçuk bir umut kalp masajı yaptı. Eren de Aslan’ı yeniden hayata döndürdü... 24’te Bruma Josue ile verkaç yaptı, aldığı topu köşeye bıraktı: 1-0. Hakem Ali Palabıyık, Igor Tudor’u 34’te tribüne gönderdi. 36’da sahneye çıkan Eren on sekiz dışından müthiş bir bazuka savurdu, Fornezzi çaresizdi: 2-0.
90+6’da gelen sevinç
44’te son adam Chedjou inanılmaz bir hata yaparak topu kaptırdı. Muslera ile karşı karşıya kalan Mbilla, farkı 1’e indirdi: 1-2. 53’te sağ çizgiden etkili gelen ev sahibi ekipte Danilo 6 pasa yerden ortaladı. Hemen o noktada biten Deniz Kadah skora denge getirdi: 2-2. 64’te ceza alanının solundan uzak köşeyi düşünen Bruma direğe takıldı. 75’te Bruma kaleyi karşısına alsa da vurmakta geç kalınca fırsatı kaçırdı. 80’de Antalya’dan Danilo Muslera’yı da geçip soldan topu kaleye gönderse de Semih çizgide gole izin vermedi. Bruma 85’te ikinci sarıdan atılırken, 10 kişi kalan sarı-kırmızılılar 90+6’da sağdan serbest atış kazandı. Selçuk ortaladı, Eren kafasıyla bitirdi: 3-2. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...