Hulusi Belgü, 'Her zaman bu oyunun içinde olacağım'

Hulusi Belgü, 'Her zaman bu oyunun içinde olacağım'

SPOR Haberleri

Hulusi Belgü, kendisinin başkan Aziz Yıldırım'a her zaman rakip olacağını belirterek, açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Kulübü Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu'nda geçici ihraç kararının kaldırılması talebi reddedilen başkan adayı Hulusi Belgü, kendisinin başkan Aziz Yıldırım'a her zaman rakip olacağını belirterek, "Her zaman bu oyunun içinde olacağım." dedi. nbsp;Oylamanın ardından salonu terk eden Hulusi Belgü, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Oylama sonucu adaylığının mümkün olmadığını dile getiren Hulusi Belgü, "Mümkün olduğu zaman aday olacağız. Bunu arkadaşlarımızla çok net bir şekilde konuştuk. Biz artık bu yola baş koyduk. En azından bize destek veren, bize kuvvet veren, oy veren arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı. nbsp;İlk oylamayı televizyondan takip ettiğini kaydeden Belgü, bu oylamanın lehine sonuçlandığını kaydederek, "Ama ne yazık ki Sayın Başkan çekiniyor. Karşısına rakip çıkmasını istemiyor; ama ben rakibim. Her zaman da bu oyunun içinde olacağım. Bu seçimlerde olmayabiliriz; fakat Aziz Yıldırım, önümüzdeki seçimlerde net bir şekilde en çok çekindiği aday olarak beni görmesi gerekiyor." şeklinde konuştu.

AZİZ YILDIRIM VE RAHMİ EYÜPOĞLU ARASINDA GERGİNLİK
Bu arada salonun dışına çıkan Aziz Yıldırım ve Rahmi Eyüpoğlu arasında gerginlik yaşandı. Gerginliğin Eyüpoğlu'nun Başkan Yıldırım'a seçimlerden önce ihraç edilen üyelerin affedileceği yönünde sözünü hatırlatması üzerine yaşandığı kaydedilirken, Yıldırım'ın olaydan sonra oldukça sinirli olduğu gözlendi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...