Futbolcu Hulk öldü mü? Hulk'a ne oldu, son durumu nedir?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Futbolcu Hulk öldü mü? Hulk'a ne oldu, son durumu nedir?

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

"Hulk" lakaplı ünlü futbolcu Antonio Salazar'ın hayatı ve ilgili detaylar futbolseverler tarafından merak konusu oldu. Peki, Hulk öldü mü? Futbolcu Hulk'a ne oldu?

Gücü nedeniyle süper kahraman "Hulk" lakabıyla anılan ünlü futbolcu Antonio Salazar ile ilgili detaylar futbolseverler tarafından araştırılmakta. Konuya ilişkin internette en çok Hulk öldü mü? Futbolcu Hulk'a ne oldu? soruları araştırılıyor. 

HULK ÖLDÜ MÜ?

Sahip olduğu güç nedeniyle "Hulk" lakabı alan Güney Amerikalı oyuncu Antonio Salazar, 8 Mayıs 2022 yılında hayatını kaybetti. 

HULK'A NE OLDU?

Hulk, Meksika - Jalisco'nun El Salto kentinde bir aracın bagajında yanmış halde bulundu.

HULK KİMDİR?

1989 yılında Meksika'da dünyaya gelen Salazar, forvet mevkiinde görev almaktadır. Salazar futbola 2007 yılında Chivas Guadalajara forması altında başladı. Bu ekipteki 5 yıllık kariyeri boyunca 4 takıma kiralandı. Hulk, daha sonra ise Santos de Guapiles'e transfer olmuşi ardından da Sonora formasını giymişti. Antonio Salazar gücü ve fiziksel kuvvetinden dolayı Hulk lakabını almıştı.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...