Houston Rockets ile Atlanta Hawks kozlarını paylaştı

Houston Rockets ile Atlanta Hawks kozlarını paylaştı

SPOR Haberleri

NBA'de gecenin önemli maçlarından birinde Houston Rockets ile Atlanta Hawks karşı karşıya geldi.

NBA'de gecenin önemli maçlarından birinde Houston Rockets ile Atlanta Hawks karşı karşıya geldi.Atlanta'da bulunan Philips Arena'da oynanan mücadele 104-96 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle son buldu.Maça iyi başlayan Houston, ilk çeyreği 31-22, ilk yarıyı da 59-45 önde geçti. Üçüncü çeyrekte oyunu dengeyelen ev sahibi Atlanta, 27-22'lik periyot sonrasında son 12 dakikaya 81-72 geride girdi.


Harika bir son periyot geçiren Atlanda, rakibini yalnızca 15 sayıda tutup 12 dakikada 32 sayı bulunca mücadeleden 104-96 galip ayrılmayı başardı.Atlanta'da Jeff Teague 25 sayıyla yıldızlaşırken, Paul Millsap 16 sayı 14 ribaundla double-double yaptı.LeBron James'e tekme atarak bir maç ceza alan James Harden'dan yoksun maça çıkan Houston'da ise Jason Terry'nin 21, Terrence Jones'un 19 sayısı mağlubiyete engel olamadı.


kaynak: sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...