Hollanda basını övgü yağdırdı

Hollanda basını övgü yağdırdı

SPOR Haberleri

Türkiye karşısında beraberliği 90+2'de zor kurtarabilen Hollanda'da basın, teknik direktör Guus Hiddink'i eleştirip millileri övdü

Ay-yıldızlılar karşısında zor duruma düşen ve golü son dakikalarda yakaladığı baskıyla bulup beraberliği kurtaran Hollanda'da hem memnuniyet hem de eleştiri hakim. Hollanda'nın önde gelen gazetelerinden De Telegraaf, Türkiye ile evinde 1-1 berabere kalan takımını, "Ucuz kurtulduk" manşetiyle okuyucularına duyururken, internet sitesinde maçın hemen ardından "Türk dramasını Sneijder durdurdu" ifadelerine yer verdi. Avrupa basını da 1-1 biten karşılaşmaya yer ayırırken, öne çıkan manşetler şöyle; The Guardian: Huntelaar'dan dramatik kurtarış. The Independent: Sneijder beraberliğin kahramanı. BBC: Hollandalılar beraberliği son anda kurtardı. La Gazzetta dello Sport: Hiddink 92'de kurtuldu. L'Equipe: Hollanda kurtulmaktan çok uzak. AD: Tehlike son anda önlendi.

Hollanda basını övgü yağdırdı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...