Hızlı Kartal, hedef Adebayor

Hızlı Kartal, hedef Adebayor

SPOR Haberleri

Beşiktaş, transferde hız kesmedi. Son olarak Sezer ve Eneramo'yu kadrosuna katan siyah-beyazlılar en az 4 transfer daha yapacak.

Geçtiğimiz yılı FEDA sezonu olarak ilan eden Beşiktaş, bu sezon transferde hızlı çıktı. Milli oyuncu Gökhan Töre'yi Zenit'ten kiralayıp, Ömer Şişmanoğlu ve Günay Güvenç'i kadrosuna katan siyah-beyazlılar ardından "hedef" isimlere yöneldi. Futbol Direktörü Önder Özen'in "Listemde hiç F.Bahçeli oyuncu yok" açıklamasına rağmen Sezer Öztürk'ü dün resmen renklerine bağlayan siyah-beyazlılar, bu transfer için sarı-lacivertli kulübe 1.5 milyon euro ödeneceğini açıkladı. Beşiktaş, 3 yıllık imza atan Sezer'e de yıllık 1 milyon euro verecek. Beşiktaş'ın bir diğer transfer hamlesi ise Michael Eneramo oldu.
HEDEF ADEBAYOR
Sivasspor'da gösterdiği performansla beğeni toplayan Nijeryalı golcü ile her konuda anlaşmaya varan Beşiktaş Yönetimi, Eneramo için bonservis ücreti ödemeyecek. Beşiktaş Yönetimi 1 yıl men cezasıyla ilgili olarak UEFA Tahkim Kurulu'ndan gelecek kararı beklerken diğer transfer hamlelerini de sürdürüyor. Trabzonspor'un tecrübeli kalecisi Tolga için gün sayan siyah-beyazlılar, eski oyuncuları Serdar Kurtuluş'u da listeye aldı. Beşiktaş Yönetimi'nin en büyük hayali ise taraftarı coşturacak bir ismi kadroya katmak. Bunun için siyah-beyazlılar dünyaca ünlü yıldız Emmanuel Adebayor'dan gelecek cevabı bekliyor.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...