Herkes sussun, Jesus konuşuyor

Herkes sussun, Jesus konuşuyor

SPOR Haberleri

Ümraniye şoku sonrası eleştiri alan Jorge Jesus ve öğrencileri futbol dersi verdi. Perdeyi King açtı. Hasan Yeşilyurt atılınca Paşa on kişi kaldı. İki gol bulan Valenciabir de Emre Mor'a asist yaptı. Kapanışı iki şık golüyle Arda Güler yaptı

Ö. ÇETİN ENGİN

Ümraniye şoku sonrası Fenerbahçe için ilaç gibi rakipti Kasımpaşa. Elekten farksız defansı, top tutamayan orta sahasıyla daha kolayı bulunamazdı. 4-1-3-2 gibi dizilen Jesus'un Fener'i sadece böyle görünüyordu. Öndeki üçlünün sık yer değiştirmesi, kanatlara yakın sanılan Emre ve Lincoln'ün içeri deplaseleri ve King ile Valencia'nın istasyon çalışmaları Paşa'nın başını döndürdü âdeta, kimi tutacaklarını şaşırdılar.

FERDİ'NİN DEPARI

 Portekizli teknik adamın sisteminde Ferdi ve Samuel'e körük gibi ciğer lazım. Sık sık 60 metrelik deparlar atmak zorundalar. Dün ilk golde önce Paşa atağını karşılayan Ferdi'nin ışık hızıyla bir anda rakip sahada belirmesi şaşırtıcıydı gerçekten. Genç oyuncunun King'e asisti mükemmeldi. Paşa bir de on kişi kalınca işi iyice kolaylaştı Kanarya'nın. Valencia'nın Emre Mor'a asistini taç çizgisinden yapması Jesus'un çok varyasyonlu oyun planının özeti gibiydi.

BİR USTA: ARDA GÜLER

Jesus taktik planında rakibin üstüne âdeta çullanıyor. Bu plan Ümraniye kapandığı için tutmadı, Paşa dün maçın başında açık oynamaya kalktığı için bu durumlara düştü. Ve tabii ki Arda Güler... Bu çocuğa nazar değmesin. Dün attığı iki gol de usta işiydi. Fakat farklı galibiyet sarı lacivertlileri yanıltmamalı. Kompakt oynayan takımlara karşı ilerleyecek haftalarda alınacak sonuçlar bu sezon için belirleyici olacaktır.

10 BİLE OLURDU

F.Bahçe'nin çok şey beklenen oyuncusu Emre Mor, yeni formasıyla resmî maçlarda ikinci golünü atarken, "Son maçın ardından geri dönmemiz gerekiyordu. Bana göre bütün goller güzeldi. Takım olarak iyi oynadık. Daha fazla, 10 gol atabilirdik" dedi.


 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...