Her yanı sancı

Her yanı sancı

SPOR Haberleri

Sezona kötü başlayan Beşiktaş'ta takımın her bölgesi alarm veriyor.

MURAD TAMER

Ligde 9 hafta geride kalmasına rağmen beklenen seviyede olamayan siyah-beyazlılar ilk 2 hafta dışında üst üste galibiyet alabilmiş değil. Kadro kalitesi olarak Süper Lig'in en iyi takımlarından biri olan Beşiktaş'ta oyuncuların form grafiğinin düşük olması kötü sonuçları da beraberinde getiriyor. Öncelikle kaleci Karius beklenen seviyenin altında kaldı. Fabri'nin gidişinden sonra transfer edilen Alman file bekçisi “Maç kazandıran kaleci” görünümünden uzakta. Savunmada da büyük problem var. Pepe, Vida, Adriano, Gökhan Gönül, Caner Erkin gibi Süper Lig'deki her takımın kadrosunda görmek isteyeceği savunmacıları kadrosunda bulunduran Beşiktaş, 2012-13 sezonundan bu yana kalesinde en çok gol gördüğü ilk 9 haftayı geride bıraktı.

Negredo'yu arıyor
Bu sezon ligde sadece Kayserispor maçında kalesini gole kapatabilen ve ağları 12 defa havalanan siyah-beyazlıların orta alandaki sıkıntısı da büyük. Talisca'nın ayrılığı sonrasında 10 numara ihtiyacını ne yeni transfer Ljajic, ne de Oğuzhan karşılayabiliyor. Golcü eksikliği ise takımın en büyük karın ağrısı. Yakın zamana kadar kadrosunda Gomez, Aboubakar, Cenk gibi gol makinelerini barından Beşiktaş, ‘istenmeyen adam’ ilan edilip gönderilen Negredo’yu bile mumla arar hâle geldi. Takımın sıkıntıları özellikle deplasman maçlarında iyice belirginleşiyor. Bu sezon beş dış saha maçına çıkan siyah-beyazlılar sadece BB Erzurum'u yenebildi. Üç karşılaşmadan beraberlikle ayrılan Beşiktaş son olarak Göztepe'ye yenilince 9 haftada 9 puanı deplasmanlarda bırakmış oldu.

Caner Erkin beraat etti
Beşiktaş'ta forma giyen millî futbolcu Caner Erkin, geçen sene oynanan Başakşehir karşılaşmasında hakem Mete Kalkavan'a hakaret ettiği suçlamasıyla yargılandığı davada beraat etti. Mahkeme, Erkin'i 'delil yetersizliği' gerekçesiyle beraat ettirdi.

Ortak basın toplantısı
Beşiktaş’ta Başkan Fikret Orman ve Teknik Direktör Şenol Güneş bugün 14.30’da Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde basının karşısına geçecek. Son günlerde ikili arasında bazı problemlerin yaşandığı iddiaları ortaya atılmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...