Her sözü yürek yaktı: Fenerbahçe maçı öncesi canlı yayında gözyaşlarına boğuldu

Düzenleyen: / Kaynak: haberler.com
Her sözü yürek yaktı: Fenerbahçe maçı öncesi canlı yayında gözyaşlarına boğuldu

SPOR Haberleri  / haberler.com

Göztepe'nin 20 yaşındaki forveti Ege Özkayimoğlu, Fenerbahçe maçı öncesi yaptığı açıklamada, 4 gün önce annesini kaybettiğini söyleyerek çok üzüntülü olduğunu belirtti.

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Göztepe, deplasmanda Fenerbahçe'yle karşılaşacak. Mücadele öncesinde İzmir ekibinin genç yıldızı Ege Özkayımoğlu yayıncı kuruluşa röportaj verdiği esnada gözyaşlarına boğuldu. Genç futbolcu 4 gün önce annesini kaybettiğini belirterek, "Mekanı cennet olsun. Çok hüzünlüyüm, çok canım yanıyor ama onun için daha iyi olacağım inşallah. Çok rahat konuşamıyorum ama gelip birkaç şey söylemek istedim." dedi.

"CANIM ÇOK YANIYOR"

4 gün önce annesini kaybeden 20 yaşındaki forvet gözyaşlarını tutamazken, "4 gün önce annemi toprağa verdim. Mekanı cennet olsun. Çok hüzünlüyüm, çok canım yanıyor ama onun için daha iyi olacağım inşallah. Çok rahat konuşamıyorum ama gelip birkaç şey söylemek istedim. Yaptığım her şeyi onun için yapıyordum şimdiye kadar bundan sonra da onun için yapmaya devam edeceğim" dedi

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: haberler.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...