Her maç final!

Her maç final!

SPOR Haberleri

Galatasaray’da Igor Tudor’un yerine göreve gelen teknik direktör Fatih Terim, ağırlığını hissettirmeye başladı. Kupada Göztepe’yi de deviren sarı-kırmızılılar Terim yönetimindeki üçüncü maçından da galibiyetle ayrılmış oldu.

Sarı-kırmızılı ekip, tecrübeli teknik adamla Süper Lig’de Göztepe karşısında alınan 3-1’lik galibiyetin ardından Türkiye Kupası son 16 turunda Bucaspor’a karşı iki maçı da kazandı. Terim’in öğrencileri bu 3 maçta rakip filelere 9 gol gönderirken, kalesinde yalnızca 1 gol gördü. Lig yarışının çok çetin geçeceğini söyleyen Terim oyuncularına “Şampiyonluk için her maç final” dedi.

Mariano sevinci
Süper Lig’in 15’inci haftasında oynanan Akhisar maçında sakatlanan Mariano muhteşem geri döndü. Kampta formuna kavuşan Brezilyalı sağ bek Buca maçında gösterdiği performansla da takdir topladı. Mariano’nun bu performansı Terim’i çok mutlu etti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...