Henrique, önce kızdı sonra gönlünü aldı

Henrique, önce kızdı sonra gönlünü aldı
SPOR Haberleri

Son iki haftada kaydettiği gollerle Trabzonspor'a büyük katkı sağlayan Henrique,Kayserispor ağlarına bıraktığı golün sevincini yaşayamadan kenara alındı.

Trabzonspor formasıyla 6'sı Avrupa Ligi, 2'si Spor Toto Süper Ligi olmak üzere bu sezon toplam 8 gol atmayı başaran Paulo Henrique, Kayserispor maçında gol attıktan saniyeler sonra kendisini dışarı alan Teknik Direktör Mustafa Akçay'a önce sitem etti ardından gönlünü aldı. Bu karara kızıp soyunma odasına giden, sonra üstünü değişip sahaya dönen Brezilyalı golcü, "Bir an kızgınlıkla tepki verdim. Bu normal, çünkü kimse oyundan çıkmak istemez. Hele de gol atan oyuncu. Ama sonra hocamın bana verdiği değeri hatırladım. Hocamla asla bir sorunum olmaz. Bu sezon sergilediğim performansta onun bana güvenmesinin payı oldukça fazla" diye konuştu.
Bu arada ligin ikinci haftadaki Rizespor maçında taraftarla tartışıp sahayı terk eden Volkan Şen'in, ara transfer döneminde takımdan ayrılacağı ileri sürüldü. Karabükspor maçında kadroya giremeyen, Apollon Limassol ve Kayserispor deplasmanlarına götürülmeyen futbolcunun moralinin iyice bozulduğu ve devre arasında takımdan ayrılacağı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...